Korba88 Napisano 11 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2004 Prosze o jakieś pomysły , potrzebuje pożądne nie używane , jeżdze całkiem dobrze i dynamicznie jakie mi polecacie ???????????????????????? Pozdro ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2004 Chce kupić buty narciarskie do 500 - 600 zł dla mnie w tej cenie to nic niema w sensie że jak dobrze jeździsz to raczej lepiej wydać jeszcze raz tyle i kupić pożądne buty za 600to tylko dobre ale używane no chyba że dalbello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 11 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2004 Chce kupić buty narciarskie do 500 - 600 zł Polecam Ci takie, które Ci najlepiej leżą na nodze. Nie ma innego wyjścia jak wybrać się do sklepu, w którym sprzedają sprzęt różnych firm i przymierzać, przymierzać, przymierzać... Pozdro Niwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2004 Chce kupić buty narciarskie do 500 - 600 zł http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36702141 Kupilem, wtrysnalem pianke i twierdze , ze nic lepszego nie ma. Przeczytaj moje postry wczesniejsze na "Ogolne" o tych butach. Wtrysk kosztuje 120pln, ale mozna dogadac sie z tym Panem , ktory sprzedaje te buty co do ceny. Dalbello tylko mierzylem , ale byly za miekkie. Natomiast tutaj nie ma sie do czego przyczepic, no moze poza momentem wtrysku pianki - imadla na nogach Polecam i pozdrawiam. michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1 Napisano 13 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2004 Chce kupić buty narciarskie do 500 - 600 zł jak chcesz to sprzedam ci technici icon 9 dobre buty jezdzilem na nich 6 razy jak nowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi