borut Napisano 10 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2004 Drodzy, Mam mozeiwosc kupienia takich nartek ale nie wiem czy dobrze robie. Jestem sredniozaawansowany ( na deskach nawet jakos mi szlo ) na carvingach nigdy nie jezdzilem. Czy ta narta jest dla mnie - prosze powiedzcie pare slow na jej temat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1 Napisano 10 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2004 SALOMON EQUIPE 8 3V za twarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2004 SALOMON EQUIPE 8 3V zdecydowanie twarda zbyt twarda jak dla mnie na początki z carvingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzik Napisano 11 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2004 SALOMON EQUIPE 8 3V Elo Ciezko troche mi w tej chwili skojarzyc roznecie pomiedzy 10 3v a 8 3v ale wydaje mi sie ze to jest kwestia przednich wiazadel, jezeli tak, to mysle ze sa to swietne narty, tzn moge mowic o 10 3v bo na nich jezdzilem (i wlasnie chce je sprzedac, moze chcesz) Narta jest mieka ale trzyma rownierz na ludzie calkiem i ogolnie latwo sie prowadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 14 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2004 SALOMON EQUIPE 8 3V a ja na takich jeżdzę i są super jak masz okazje to kupuj na początku moze ich w pełni nie wykorzystasz ale jak załapiesz o co biega to będzie tylko lepiej jeżdzę jeszcze na atomikach sl9 i wydaje mi się że 8 3v jest nartą mniej wymagającą na twardym dobrze trzyma a i po muldach są całkiem elastyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borut Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2004 SALOMON EQUIPE 8 3V dzieki wlasnie kupilem - wydaje mi sie ze beda dobre, porownywalem z innymi w sklepie i wcale nie byly za twarde.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi