MajorSki Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Witam Mam 3 wolne miejsca w samochodzie na I Dni skiturowo lawinowe w Schronisku 5 stawów. Wyjazd w piątek powrót w niedzielę, jak ktoś jest chętny to piszcie! Wyjazd Katowice i Jaworzno. Pozdro Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Noclegi w schronisku? Trzeba mieć własny sprzęt? W piątek o której jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 MajorSki - Wysłałem Ci PW z tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 W piątek miedzy 12 a 17 do ustalenia w zaleznosci od grupy, sprzetu nie trzeba miec ale aby dojsc do schroniska to pewnie by wypadało ja idę na skiturach kolega z rakietami. Nocleg w schronisku na podłodze 20zł. Najprawdopodobniej nie zostajemy na niedzielę (na zawody) w schronisku tylko wybierzemy sie na jazdę na nartach na Goryczkową. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi