malenstwo Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Cześć! Kupię gigantkę juniorską od zawodnika/zawodniczki. Preferowana długość do 180cm (czyli najdłuższa możliwa juniorska gigantka fisowa). Najchętniej firmy Rossignol, Blizzard, Stockl, Salomon,.. choć jestem zainteresowana każdą ofertą:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malenstwo Napisano 18 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Podbijam - ogłoszenie cały czas aktualne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Cześć! Wobec tego jest blizzard 174 cm, r17 lub 18 bo mi się zapomniało:redface: Stan bdb. Mankament, sprzedaż nie od zawodnika / zawodniczki Szczegóły pm lub 607872668 bo lenia mam na pisanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hrynisz Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2013 Witam! Może podaj jakiś budżet na ten zakup bo mam kilka nowych jr FIS ok. 175cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2013 Maleństwo przepadło Jak widać, sama się zastanawia czy jest w / z Krakowa :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi