mmz Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 Chciałbym się przywitać jak grzeczność nakazuje. Z narciarstwem do tej pory miałem niewiele wspólnego, ale mam nadzieję, że się to wkrótce zmieni. A to dlatego, iż obiecałem sobie zrobić prezent w tym roku i nauczyć się jeździć (a przede wszystkim wydać pieniążki) na jakiesi sprzęcik do "białego szaleństwa". I jeśli moja Kochana Żonka wyrazi przyzwolenie, to może się spotkamy gdzieś na trasie w tym sezonie. Czego sobie i Wam życzę. Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 Dzień dobry Wszystkim :-) Czesć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 Dzień dobry Wszystkim Witam :-) oz drowie psychiczne nie pytam bo tu nie wypada :-) pozdro yaaroo p.s.czekamy na snieg :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laguna Napisano 21 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2002 Dzień dobry Wszystkim pieniądze, sprzęcik i Żonka. z całym szacunkiem.. zanim kupisz sobie narty wydaj trochę pieniędzy na kilka książek i zacznij mówić ludzkim językiem, bo stoisz o kroczek od nartek w górkach z główką w chmurkach a jak tu nauczysz się myśleć to i nauka jazdy na nartach będzie przyjemna. nie wytrzymałem.musiałem.. widzę że nie masz przyjaciela ,który powie Ci o tym co i jak mówisz. dużo przyjemności z pobytów na śniegu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmz Napisano 22 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2002 Dzień dobry Wszystkim Dziękuję, choć nie wiem jakie to przyjemności miałeś na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi