hagi1212 Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 [video=youtube;33OrFayHZws] oraz [video=youtube;PDxgCPX2EuE] Pozdrawiam, Michał 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Super filmy, super jada, super pogoda, super zabawa:applause: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Bogadztwo :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 fajnie sklejone video; super widoki; miło popatrzeć na taką fajną jazdę. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Czyżbyście tylko na Tuxie w marcu jeździli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hagi1212 Napisano 31 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 2 dni z 6 na Tuxie. odwiedziliśmy wszystkie ośrodki w dolinie choć nie wiem czy to był dobry krok. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 PS szkoda, że z wami nie śmignąłem :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Świetna robota! Takimi filmikami można zachęcać do uprawiania narciarstwa! A i ośrodek narciarski taką reklamówką by nie pogardził! Bardzo fajnie się to ogląda. Super! :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 w jakim terminie byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hagi1212 Napisano 1 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2013 Byliśmy od 19 do 26 marca. Wydaje mi się optymalny termin na dolinę Zillertal... chociaż ta tegoroczna zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 1 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2013 2 dni z 6 na Tuxie. odwiedziliśmy wszystkie ośrodki w dolinie choć nie wiem czy to był dobry krok. Pozdro. A dlaczego uważasz , że nie był to dobry krok ? A w Gerlosstein i na Spieljochu też byliście ? Prawie byśmy się spotkali , bo my szusowalismy w Zillertalu od 16 do 19 marca - na szczęście było już dużo mniej ludzi niż 2 tygodnie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2013 Byliśmy od 19 do 26 marca. Wydaje mi się optymalny termin na dolinę Zillertal... chociaż ta tegoroczna zima Przy dzisiejszej pogodzie i nie chodzi mi o to co aktualnie jest za oknem, tylko chodzi mi bardziej o czasy w jakich żyjemy, pojęcie optymalnego terminu leży w gruzach:rolleyes::. Byłem kiedyś w Zillertal dokładnie 10 marca, nie jeździłem tam wtedy na nartach bo zjechaliśmy tam tylko turystycznie jadąc na narty do Włoch. W każdym razie wyglądało tak strasznie, buro ponuro, na trasach do parkingu w ogóle śniegu już nie było i nawet patrząc w góry tego śniegu nie było widać, nawet w Tux na 1500 m śniegu nie było. Ogólnie atmosfera przytłaczająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2013 ja byłem 2-9 marzec i w dolinie było 20 C a na górze ok 9 śnieg do 10-11 ok poźniej zupa:) także pojęcie optymalnego terminu nie istnieje jak słusznie zauważył Sławek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Ja byłem w tamtym roku na weekend majowy,sypało w dolinie,a lodowiec zamknięto z powodu wiatru i śnieżycy:tongue:Śniegu było ogrom,jazda na całym lodowcu,zjazd do parkingu.Pozostałe stacje nieczynne z powodu przerwy technicznej,ale śniegu było opór:tongue:Najlepszy okres to czerwiec:wink: na Tuxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 (edytowane) Byłem kiedyś w Zillertal dokładnie 10 marca, nie jeździłem tam wtedy na nartach bo zjechaliśmy tam tylko turystycznie jadąc na narty do Włoch. W każdym razie wyglądało tak strasznie, buro ponuro, na trasach do parkingu w ogóle śniegu już nie było i nawet patrząc w góry tego śniegu nie było widać, nawet w Tux na 1500 m śniegu nie było. Ogólnie atmosfera przytłaczająca. Trzykrotnie byłem na Tuxie w marcu i za każdym razem było rewelacyjnie. Raz to na dole było nawet +15 stopni, a na górze minus 16 C. Jak widziałem tę temperaturę na tablicy świetlnej w Vorderlanerbach, to nie wierzyłem, uwierzyłem dopiero gdy wyjechałem na górę. Poniżej zdjęcie zrobione 4 marca 2002, właśnie podczas tego wyjazdu. Edytowane 3 Kwiecień 2013 przez Chris_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hagi1212 Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Ach te tuxowskie kilofy :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hagi1212 Napisano 4 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Tu jeszcze mały filmik z roboty;) [video=youtube;FBhyw4QnVcI] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi