lski@interia.pl Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 No i po Helmissimo 2013...Aż szkoda,że nikt więcej z forumowiczów się nie dał przekonać,bo jednak giganta na 4,5 km sobie w Polsce nie pojeździcie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Gratulacje, To szczęśliwa 13 :happy:? Opisz wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Cóż to [pisać-nienaganna,twarda trasa,nienaganna organizacja i przede wszystkim długość-to jak zjechać na raz 9 amatorskich slalomów,więc przede wszystkim wytrzymałość nóg. A już w ten weekend następna impreza-Gardenissima,6 km,jeszcze bardziej głośna,wypasiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Cóż to [pisać-nienaganna,twarda trasa,nienaganna organizacja i przede wszystkim długość-to jak zjechać na raz 9 amatorskich slalomów,więc przede wszystkim wytrzymałość nóg. A już w ten weekend następna impreza-Gardenissima,6 km,jeszcze bardziej głośna,wypasiona... Będziesz brał udział w Gardenissimie? Jeśli tak to mam nadzieję, że wystukasz tu jakąś relację okraszoną fotkami, co? No i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Dziękik,zaraziłem się Gardenissimą,która wciąga nieodwracalnie,kiedyś usiłowałem na tym forum znaleźć współtowarzyszy do ekipy,niestety bezskutecznie,ale okazało się,że potencjalni wariaci byli bliżej,niż mi się wydawało no i teraz jeździmy stałą ekipą od kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi