conda Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Witam Szanowne Grono! W związku ze świąteczną atmosferą, odwiedzinami, jedzeniem, świętowaniem (i tak ze cztery razy dzisiaj) kto wybiera się na narty drugiego dnia świąt? Piszcie gdzie planujecie pojeździć, może uda się zrobić małego spota:) Zastanawiam się na Wisłą lub Istebną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 W moim przypadku to nie chodzi o to gdzie się wybrać, a o to, czy już mogę! Po ponad tygodniowym choróbsku ze szczytem 40,1 st. C, niesamowitych...-Nie, nie bedę pisał o objawach które u mnie dynamicznie występowały! Dość! Od dwóch dni bez temperatury a za oknem- biało! Do tego zakupiony nowy box lezy w folii spokojnie w garażu. Patrzę "na kamerki" i zazdroszczę szczęśliwcom śmigajacym bez tłoku. Może się skuszę bo w domu nie mogę juz wysiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Kluszkowce-zawody o puchar Prezesa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Co prawda nie czuję się ani Gronem ani Szacownym :wink: ale Spindleruv Mlyn Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poprostumatejko Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Aktualnie jestem w karkonoszach . W piątek jezdziłem na Szrenicy , a dzisiaj i wczoraj na Kopie . Ludzi mało , warunki super bo cały czas pada śnieg . Najlepiej powyżej 1100 metrów , tam poza trasami około 20 cm świeżego puchu , a pod tym z 80 cm zmrożonego . Ogólnie polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Gdzie lepiej pojechac(gdzie lepsze warunki??) Karpacz kopa czy SZrenica bo jestem na swietach w Karkonoszach i mam ochote jutro ponartowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poprostumatejko Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Jutro wszędzie będzie dobrze , natomiast mi bardziej się spodobała kopa , zwłaszcza tereny koło orczyka Złotówki . Jutro też się wybieram na Kopę bo po tych opadach poza trasami będzie super !! Szrenica mi podpadła pod względem organizacji . Ledwo staneliśmy na parkingu i już parkingowy biegnie do nas , żebyśmy poszli do parkomatu zapłacić 3 zł pierwsza godzina plus 2 zł za każdą następną . Po obraniu się skorzystałem z łazienki oczywiście płatnej 2 zł . Mały wybór karnetów i do tego bardzo drogie jak na ten standard . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 1 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2013 (edytowane) Dzisiaj jestem na Nowej Osadzie PS A właściwie byłem dwie godziny rano. Fajnie przygotowany stok i jazda na bieżąco bez kolejki do wyciągu. Edytowane 1 Kwiecień 2013 przez conda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi