dareklewandowski Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Witam! Dawno mnie tu nie było,dlatego wypada zacząć od poczatku...Starsi userzy/w sensie zaangażownia/ mnie pamiętają,ale pozostali już niekoniecznie.Imię i nazwisko jak w nicku/ps.lewy/też jestem jak Wy wszyscy napalonym narciarzem:wink:Problemy osobiste,a głównie rodzinne spowodowały ,że musiłem się wycofać na pewien czas z życia forum.Też przepadło kilka wspólnych wyjazdów z niektórymi bliżej znanymi osobiście Forumowiczami,za co bardzo PRZEPRASZAM!.Mam nadzieję,źe bedę mógł częściej uczestniczyć w życiu Forum,chociaż zbliża się wiosna,ale za oknem w dalszym ciągu zima,co ciszy napaleńców:wink:Z nowinkami techicznymi odnośnie sprzętu raczej jestem do tyłu,chcę korzystać z Waszej wiedzy.W tym roku w sezonie skupiłem się raczej na ćwiczenie skrętu krótkiego carvingowego,dlatego przymierzam się do salomona X-cart.Obecnie dalej katuje wysłużone fischer SC i wymagającego Heada Titanum:wink:Z nowości sprzętowych-mam nowy strój Spyder i kask POC/pomarańczowy, :smile:/.Z wyjazdów w tym roku udało mi się zaliczyć Tylicz i Val Gardenę/St.Ulrich/,pozostle dni w czasie wolnym spedzam na stoku w Elblągu:tongue:.W planach mam 3 dni jazdy w maju na Pitztal,ale nie wiem czy dojdzie do skutku. Jeszcze raz Witam Wszystkich i mam nadzieję,że ponownie przyjmicie mnie do Waszego Grona. Lewy! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Lewy gdzieś Ty się stracił Zadnej relacji,był chłop chłopa nie ma : No ale najważniejsze żeś cały i zdrowy :angel: Czekam na relacje z Włoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Marcin życie ! dało o sobie znać,żyłem sobie bezstresowo,gdzie czasmi rzeczywistość zaciera się z wirtualną bytnością,a tu nagle jeb!Jestem,żyję i mam nadzieję,że znowu będę Was męczyć!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Strasznie fajnie Darku, że wróciłeś :happy: Mam nadzieję, że na dłużej :cheerful:, oraz że wszystkie problemy, które Cię dotknęły odeszły. Cieszę się, że jesteś w dobrej kondycji (katowanie nart jak czytam było) oraz, że jak w Twoim zwyczaju...czaisz się na jakieś wiosenno letnie nartowanie. Jeśli będziesz gdzieś w pobliżu Centralnej Polski, Radomia - zapraszam serdecznie na mini WZF :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Marcin życie ! dało o sobie znać,żyłem sobie bezstresowo,gdzie czasmi rzeczywistość zaciera się z wirtualną bytnością,a tu nagle jeb!Jestem,żyję i mam nadzieję,że znowu będę Was męczyć!! Fajnie Darku że jesteś,milo mi będzie zaś poczytać twoich opini :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Witam weterana forumowego :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Ci "młodsi" dobrze pamiętają Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Bardziej po nartach:tongue:a to też ważne:smile: Natomiast ja po nartach nie jestem tak świetny:wink:, 'kroku" mi ciężko Tobie dotrzymać, a najgorsze jest to że od naszego ostatniego spotkania w ogóle nie trenowałem nic, a nic...nie było z kim:tongue:. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Z nowości sprzętowych-mam nowy strój Spyder i kask POC/pomarańczowy, A co Phenix był zły, czy po pobycie w Szczyrku nadawał się do śmietnika?:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Natomiast ja po nartach nie jestem tak świetny:wink:, 'kroku" mi ciężko Tobie dotrzymać, a najgorsze jest to że od naszego ostatniego spotkania w ogóle nie trenowałem nic, a nic...nie było z kim:tongue:. Nadrobimy:wink: Jescze raz miło mi czytać Wasze recenzje,wiadomo,że Maciek tu przoduje,przyznam się,że śledze jego forum i czytam jego ciekawe opisy stacji narciarskich w Beskidach,tym bardziej,że chciałem z Wami być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 A co Phenix był zły, czy po pobycie w Szczyrku nadawał się do śmietnika?:eek: Nie Phenix jest najlepszy,ale Młody zaczął płakać,że wyrósł z Blizzzarda z logo Team Austria i chcial nowy kombinezon.Tatuś wymyślił,że da swój/już ta sama fizjonomia/ a sobie sprawi coś innego.I tatuś się przeliczyl,Phenix był super,a Spyder taki sobie,ceny podobne.Jedynie zamieniłem biały na czarny z domieszką pomarańczowego,nie polecam Spyder,Phenix zdecydowanie lepsze wykonanie,A mam też nowe rękawiczki-Zenner,Lekki skórzane przetarły się.Ten Zenner też skórzane,ale daleko im do Lekki czy level. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Darku to czemu nie kupiłeś rękawiczek Lekki albo najlepszych reusch :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Phenix był super,a Spyder taki sobie... No ale możesz się pocieszyć że Phenix do 2 a nawet 3 lat nie ma nic fajnego kolorystycznie:rolleyes:: No ale materiał mają moim zdaniem na chwile obecna najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Natomiast ja po nartach nie jestem tak świetny:wink:, 'kroku" mi ciężko Tobie dotrzymać, a najgorsze jest to że od naszego ostatniego spotkania w ogóle nie trenowałem nic, a nic...nie było z kim:tongue:. Sławek toć wystarczyło drynknąć i coś by się szarpneło :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 witaj Darku po krótkiej przerwie:wink::smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Sławek toć wystarczyło drynknąć i coś by się szarpneło :tongue: Przecież zdążyłeś się przekonać że dla Ciebie drzwi u mnie zawsze szeroko otwarte:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Nie kupiłem rękawic level czy lekki z tego tytułu,że były za bardzo race.Level kolorystycznie jakiś odjazd,pajęczynki na węwnętrznej,lekki tylko obudowane,reusch też w tym sezonie zielone.Znalazłem spokojne Zinner,ciepłe,skórzane,ale trzymanie do dupy!Amator nie będzie jeździl z rękawicami dla profi:tongue:,no nie żartuję,ale przesadzili:cool::Zenner obleci,ale informuję,że nie waro,bo cena prawie taka sama jak lekki czy level. A co do kombinezonów-tp Phenix wart swej ceny, ale faktycznie kolorystycznie kicha.A mogłem kupić 4f i też piękny,kolerystyczny ogrmny wybór.i tą firmę polecam:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Nie tylko drzwi,ale parking ma ogromny:rolleyes::Do dziś nie mogę zapomnieć jak mu zaparkowałem na trawniku przed domem:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Nie tylko drzwi,ale parking ma ogromny:rolleyes::Do dziś nie mogę zapomnieć jak mu zaparkowałem na trawniku przed domem:tongue: no to był hit, myślałem że umrę ze śmiechu:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 A mogłem kupić 4f i też piękny,kolerystyczny ogrmny wybór.i tą firmę polecam:tongue: No ale ruchy krępuje, widzisz jakie wyniki mają nasi sportowcy, przecież oni są dobrzy(znaczy tak piszą o sobie na FB:stupid:), tylko te stroje cisną piją i gniotą że wygrywać się nie da, ba nawet się startować nie da:stupid:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 taką opinię znam tylko jednej zawodniczki,pozostali jakoś sobie radzą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Witaj ponownie!! A dwa dni temu się zastanawiałem co się z Tobą dzieje, bo strasznie długo Cię nie było i już miałem do Sławka pisać o informacje na Twój temat a tu proszę! Intuicja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 30 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2013 Witam! Lewy! A widzicie? Mówiłem, że Lewy wróci! :biggrin: Witaj Darek ponownie na forum! :wink: A ten strój Spydera moim skromnym zdaniem fajnie się prezentuje. W zestawieniu z kaskiem POC wygląda super! : Na temat Phenixa nie mogę nic powiedzieć bo nie miałem możliwości uzytkowania. Ale Spyder OK! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2013 A widzicie? Mówiłem, że Lewy wróci! :biggrin: Tak...tak... dobrze że nad ym zakulisowo popracowałem:tongue: Aress to jest dopiero fajny gość,odważył się podejść do kolesie,którego praktycznie nie znał.Mnie na to nie byłoby stać:frown:: No ja raz tak z marszu zaatakowałem w karczmie gościa widząc że ma znamienną naszywkę na kurtce i był w szoku:eek:, co od niego chcę:biggrin:, w ogóle nie miał pojęcia co to jest skionline:rolleyes::, byłem wtedy z JC no więc jacek zaczął dociekać, no i okazało się że koleś jest instruktorem w szkole narciarskiej z którą Skionline miało kiedyś współpracę i wszystkie ich kurtki były zaopatrzone w naszywki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2013 Witaj Darek świetnie że wróciłeś !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi