seb-tom Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 hej, możecie mi podpowiedzieć gdzię blisko stolicy można skoczyć za tydzień na narty na 3-4 dni?Myślałem o Bałtowie co Wy na to?ewentualnie macie jakiś tani fajny nocleg tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 hej, możecie mi podpowiedzieć gdzię blisko stolicy można skoczyć za tydzień na narty na 3-4 dni?Myślałem o Bałtowie co Wy na to?ewentualnie macie jakiś tani fajny nocleg tam? hej. poczytaj relacje marboru. moje i innych też. sprawdź prognozy i kamerki. masz spory wybór. świętokrzyskie zaprasza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 hej. poczytaj relacje marboru. moje i innych też.... Upss... może być problem bo kolega chce na narty już za tydzień:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Oprócz Bałtowa masz jeszcze Krajno (Sabat Krajno) i Telegraf w Kielcach. Ja na Twoim miejscu przyjechałbym w okolice Kielc.Tu będziesz miał wiekszy wybór ( Krajno, Niestachów, Telegraf, Stadion, Tumlin). W Św. Katarzynie, czy Krajnie bez problemu znajdziesz kwaterę, np. agroturystyka. Jak potrzebujesz czegoś lepszego, masz też hotele w okolicach Kielc, np. w Ameliówce. A na jeden dzień zawsze możesz wyskoczyć do Bałtowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 19 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2013 Upss... może być problem bo kolega chce na narty już za tydzień:stupid: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/15838-Polska-warunki-narciarskie-2012-2013damy radę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 20 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2013 narty blisko stolicy A jeszcze bliżej: Parchatka k/Puław, Kazimierz Dolny, Rąblów - 120 km od Warszawy. Warunki rewelacyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb-tom Napisano 25 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2013 dziękuje wszystkim za pomocne uwagi:) jednak wybrałem Bałtów nie byłem a trzeba odwiedzać nowe miejsca! o pogode to raczej nie ma co się martwić wiosna o nas zapomniała więc jeszcze chwile można pojeżdzić myśle..... jak dojade zobacze co się dziej to napisze jakąś relacje:) nocleg znalazłem po 25zł daleko nie jest mam nadzieje że będzię git!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mareko Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Moim zdaniem blisko to można na Szczęśliwice sobie pojechać A poważniej - może Bełchatów, ale to też bardziej namiastka nart. Blisko nie ma nic fajnego i nie będzie. Trzeba jechać na południe. Ja wybieram Jaworzynę Krynicką lub Białkę/Bukowinę. Ale taki wyjazd opłaca się tylko na dłuższy weekend, a nie na jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKaczka Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2013 Ale żeś się teleportował Temat był z końca marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi