narciara01 Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 (edytowane) Mam na imię Asia, dołączyłam na forum przed wczoraj, pora się przedstawić tata nauczył mnie jeździć na nartach jak miałam 7 lat, pierwsze próby odbyły się na malutkiej górce niedaleko domu, na orczyku zadebiutowałam kilka lat później, od tej pory narciarstwo stało się moim ulubionym sportem. Nic nie daje mi takiego poczucia wolności, radości... Uwielbiam wypady na narty w miłym towarzystwie:) ______________ Toskania Edytowane 12 Kwiecień 2013 przez narciara01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 Witamy To ile lat już śmigasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 18 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2013 i ja witam:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciara01 Napisano 21 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 (edytowane) po dłuższym zastanowieniu wychodzi mi na to, że 17 lat minęło:) _________ Toskania Edytowane 12 Kwiecień 2013 przez narciara01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Witam! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 po dłuższym zastanowieniu wychodzi mi na to, że 17 lat minęło:) czyli masz 20:smile: Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Witaj Asia:) Mile spędzaj tu czas! czyli masz 20:smile: Cześć! A jak Ci to wyszło?:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 A jak Ci to wyszło?:happy: Szparaa, czepiasz się W przypadku kobiet lata liczy się inaczej niz w tradycyjnej matematyce... Cześć Asia! Szkoda, że dołączyłaś na sam koniec sezonu, ale z drugiej strony wyrobiłaś się przed początkiem następnego sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Szkoda, że dołączyłaś na sam koniec sezonu, ale z drugiej strony wyrobiłaś się przed początkiem następnego sezonu Nooo szkoda..:stupid: PŚ się skończył, a tak to na zadanie musiałabyś oglądać zawody w potem na PW miałabyś pytania na które musiałabyś znać odpowiedź i wyszłoby czy oglądałaś czy nie:stupid::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Nooo szkoda..:stupid: PŚ się skończył, a tak to na zadanie musiałabyś oglądać zawody w potem na PW miałabyś pytania na które musiałabyś znać odpowiedź i wyszłoby czy oglądałaś czy nie:stupid::wink: Dobre... dobre... Na przywitanie każdego nowego forumowicza będziemy przygotowywać tzw. chrzcielne zadaniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPEEDTBI Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Cześć:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 21 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2013 Szparaa, czepiasz się W przypadku kobiet lata liczy się inaczej niz w tradycyjnej matematyce... Cześć Asia! Szkoda, że dołączyłaś na sam koniec sezonu, ale z drugiej strony wyrobiłaś się przed początkiem następnego sezonu Mnie jakoś jesienią tak nie witaliście, czy tu obowiązują jakieś specjalne zapisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Mnie jakoś jesienią tak nie witaliście, czy tu obowiązują jakieś specjalne zapisy? Asia jest dziewczyną A tak poważnie to czasami nie wszystko zauważam na forum i jeśli przeoczyłam Twoje powitanie to wybacz... i witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciara01 Napisano 22 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 (edytowane) Dziękuję za miłe powitanie:D dla mnie sezon jeszcze się nie skończył bo ładną zimę mamy tej wiosny, trzeba korzystać ________________ Toskania wakacje Edytowane 12 Kwiecień 2013 przez narciara01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciara01 Napisano 22 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 (edytowane) Dobre... dobre... Na przywitanie każdego nowego forumowicza będziemy przygotowywać tzw. chrzcielne zadaniówki Jak dobrze, że mnie to ominęło:) ____________ Toskania wakacje Edytowane 12 Kwiecień 2013 przez narciara01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Dziękuję za miłe powitanie:D dla mnie sezon jeszcze się nie skończył bo ładną zimę mamy tej wiosny, trzeba korzystać Vitay! Oby więcej takich wiosen!Najlepiej żeby tak do maja... :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 23 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2013 No (tak mówi moja teściowa ) cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 23 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2013 Witamy na forum. Zyczymy udanych szusow i samych fajnych relacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi