JC Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 Pozdrawiam wszystkich forumowiczow z Wloch a dokladnie z Val di Sole. Pogoda rewelacyjna, warunki sniegowe dobre, ludzi...mozna powiedziec zero! PS Naszywki dla wszystkich ktorzy napisali do mnie w czasie mojej nieobecnosci wysle po powrocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 Pozdrowienia z Val di Sole Val Di Sole... Mmmmniam. Tam zawsze pogoda. W końcu dolina słońca. Zawsze mi skóra po Passo Tonale schodziła. Zrób ode mnie pióropusz ze śniegu gdzieś z boku trasy na Prescenie. Pozdrowionka Jacku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urko Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 Pozdrowienia z Val di Sole a jak prognozy na przyszły tydzień bo wyjeżdzamy 10.12 o 22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 9 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2004 Pozdrowienia z Val di Sole tylko pozazdroscic ci JC... specjanie nam robisz smaku bo wielu z nas jescze w lawkach lub za biurkami marzy o szusach ... !! mrozny buziak raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2004 Pozdrowienia z Val di Sole Nie wiem jeszcze jak pogoda bedzie w przyszlym tygodniu. jak na razie slonce, slonce i slonce. w nocy mrozi, wiec trasy przygotowane wzorowo. teraz przenioslem sie do val di fiemme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi