malibus Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 Witam, szukam gogli na deske nie chce wydac wiecej niz 400zł znalazlem pare modeli moze doradzicie ktore lepiej kupic. nie wiem czy tak marka jes ok, prosze o doradzenie. http://www.trollshots.com/pl/50_electric-snow-ski z gory dzieki za pomoc Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 Kup takie żeby się za Tobą oglądano, a to, ze będą odstawać Ci od twarzy, nie mieścić się pod kaskiem, czy naciskać nos, nie jest istotne:smile:Trzeba być twardym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 Kup takie żeby się za Tobą oglądano, a to, ze będą odstawać Ci od twarzy, nie mieścić się pod kaskiem, czy naciskać nos, nie jest istotne:smile:Trzeba być twardym! jak jeszcze dorzucisz ze 200 to będzie OK. tzn na pewno bedą się oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 Witam, szukam gogli na deske nie chce wydac wiecej niz 400zł znalazlem pare modeli moze doradzicie ktore lepiej kupic. nie wiem czy tak marka jes ok, prosze o doradzenie. http://www.trollshots.com/pl/50_electric-snow-ski z gory dzieki za pomoc Pozdro. Electric to porządne gogle. Jeśli dobrze leżą to można brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 a tak poważnie to niedawno nabyłem rodzime arctic czy cuś z polaryzacją (poniżej 200) i jest OK . jako 3 gogle dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 (edytowane) Zajrzyj tutaj http://www.wszystkowgory.pl Wydaje mi się, że oferta gogli jest naprawdę dobra - szczególnie Julbo i Spy. Ale są też Smith, Oakley, Spy, Za 200 zł to nie będziesz wiedział co wybrać. Sklep znam o tyle, że kupowałem akcesoria do ABS. Z ciekawszych Spy Comet 149 zł, szybka dodatkowa 107 zł Pozdro Wiesiek Edytowane 12 Marzec 2013 przez Wujot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 Po zakup gogli to koniecznie z kaskiem czaaa iść!!! Tak jak Bumer dał ironicznie do zrozumienia. To że gogle i kask tej samej firmy będą pasowały można uznać już za mit. Najważniejsze aby nie parowały Reszta to tylko od kasy zależy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4d4m3k Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 Mam nadzieję, że wybaczycie mi, że się podpinam pod ten temat. Moglibyście podać kilka modeli gogli otg (na okulary korekcyjne), które albo same się rozjaśniają/przyciemniają w zależności od pogody lub można dołożyć dodatkową szybkę? Będę bardzo wdzięczny, ponieważ puki co znalazłem tylko Uvex Uvision Take Off (500-600 zł, taki byłby też zakres cenowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 Jest jeszcze Uvex orbit optic za około 200zł. Gogle te są dedykowane dla noszących okulary i maja szybkę z fotochromem. Mogę polecić, są niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi