ania87bn Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 Witam, wybiera się ktoś może na majówkę do Pitztal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 Mam taki plan ale jeszcze wiele wody uplynie i jak to w prywatnej inicjatywie plany moga ulec zmianie....!!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 Ja również tak sobie planuję ale nic konkretnego na razie tylko w fazie rozważań trochę za odległy czas a potem się okazuje ,że za późno :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ania87bn Napisano 15 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 jakbyście mieli już jakiś konkretny plan albo np szukali osób na wspólny wyjazd to jestem zainteresowana, czekam na jakieś info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi