JG77 Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Kupię Look PX 12 Racing niebieskie z żółtymi wstawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kttosiek Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Nowe, używane? Szukasz z drugiej ręki w okazyjnej cenie, czy nie możesz nigdzie znaleźć? Widziałem dokładnie takie w sklepie na Słowacji. Będę tam pojutrze i mogę sprawdzić czy jeszcze są, za ile i dać Ci namiary na sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 9 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 Nowe, używane? Szukasz z drugiej ręki w okazyjnej cenie, czy nie możesz nigdzie znaleźć? Widziałem dokładnie takie w sklepie na Słowacji. Będę tam pojutrze i mogę sprawdzić czy jeszcze są, za ile i dać Ci namiary na sklep. Dzięki za zainteresowanie ale tak się składa ,że było to dla mnie pilne i znalazłem już nowe ,chciałem jakoś taniej ,więc dano mi rabat od katalogu 170 zł i dodatkowo założenie gratis ,nie miałem czasu aby spokojnie wyszukiwać bez końca bo marzec to chyba ostatni miesiąc żeby gdzieś jeszcze pojechać a moje 15-ki to strach bo nie wypinają i mało nóg nie połamałem bo po przemieleniu mnie i koziołkowaniu stwierdziłem ,że narty wciąż są na nogach i od tej pory pękłem i stwierdziłem ,że ryzyko jest zbyt wielkie .Jeszcze raz wielkie dzięki ale już zamówiłem i nie wypada mi się wycofać nawet jak trochę przepłacę .Pozdrawiam.:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 9 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi