JG77 Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Witam serdecznie ,czy ktoś z forumowiczów ma takie wiązania ale PX 14 -muszę się wymienić lub kupić ,ponieważ dolna granica w Din jest dla mnie za duża ,waga 65kg. i narty nie wypinają się co przyznaję napędziło mi stracha.U mnie zaczyna się od 8 DIN do 15-tu.Wpadłem jeszcze na jeden pomysł ale sam przyznaję .że durny bo może wymienić sprężyny na słabsze ale wtedy co ze skalą ? sam już nie wiem zwłaszcza ,że jestem po operacjii kolana i miałem ostatnio dość mocną wywrotkę na dużej szybkości i narty nie wypięły się a czułem jak skręca mi nogę w kostce aż zapiekło ,kolega który jechał za mną mówił że miałem wykręconą nogę i zdziwił się ,że narty są wciąż przypięte więc trochę się boję ,że następny raz kość nie wytrzyma.Chyba będę musiał kupić nowe PX 14i nie kombinować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi