wojciu Napisano 6 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2004 Witam serdecznie, Zachecony promocja w owej dolinie darmowego skipassu zamierzam sie tam wybrac w pierwszym tygodniu kwietnia. Bede zobowiazany za wszelkie opinie na temat. Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 6 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2004 Opinie o Val di sole na pocz kwietnia ??? Zobacz na "wyjazdy,osrodki" temat o Madonna di C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 Opinie o Val di sole na pocz kwietnia ??? ja już mam zaklepany wyjazd w pierwszym tygodniu kwietnia 270 EUR za tydzień w 4-os. apartamencie. łącznie z podróżą bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moby Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 Opinie o Val di sole na pocz kwietnia ??? Poruszyłem ten temat w dziale wyjazdy, ośrodki. Też jadę w pierwszym tygodniu kwietnia: Marilleva 1400, pok. 2 os., 170 euro za osobę (w tym skipas full). Przy okazji mam pytanie: Dzieci do 8 lat dostają skipas gratis jeśli dorosła osoba kupi skipas dla siebie. Czy dzieciak dostanie także skipas przy darmowych skipasach dla dorosłych? Na stronach internetowych i w folderach jest to przedstawione bardzo mętnie. Co prawda raczej pojadę bez dziecka, ale chciałbym wiedzieć, czy ewentualnie nie spotka mnie niemiła niespodzianka za 140 euro (czy coś koło tego). Pozdrawiam i do zobaczenia na stoku. (Poznamy się po naszywkach skionline:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciu Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 Opinie o Val di sole na pocz kwietnia ??? Dzieki za odzew, Wedle mojej logiki skipass daja dla kogos, kto jest zarejestrowany w ktoryms z hoteli w dolinie, wiec jesli chcesz "przemycic dziecko", to chyba Ci nie dadza..... Pozdro Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackzibi Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 Opinie o Val di sole na pocz kwietnia ??? Warunki b.dobre.Duzo sniegu i slonca. Snieg dobry do ok. 13.Pozniej piwo i opalanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moby Napisano 8 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2004 Opinie o Val di sole na pocz kwietnia ??? Zarejestrowany jestem. Hotel + skipas to transakcja wiązana. Ale co z dzieckiem nie wiem. Faktem jest, że np. na studio 5 osobowe dają tylko 4 skipasy. Ale skoro ja mam skipas wykupiony z pobytem (ale zapłacony - sam pobyt za 170 euro byłby dość drogi - można raczej powiedzieć, że płacę za skipas te 170 e, a pobyt mam gratis) a dzieci jeżdżą gratis to powinienem dostać karnet dla dzieciaka. Ale czort wie tych cwaniaczków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciu Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2004 Opinie o Val di sole na pocz kwietnia ??? Jak to na 5 osobowe studio 4 skipassy? krotko, czy placisz za pobyt dziecka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkin Napisano 12 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2004 Opinie o Val di sole na pocz kwietnia ??? Val di Sole piękne miejsce bardzo dobry wybór, większość tras osłonieta wśród pięknyck lasów (ważne na wietrzne dni), kompleks Marilewa połączony z Madonną di Campiglo w kwietniu będzie bardzo mało ludzi bywało tak, że na trasie byliśmy sami a załoga kolejki czekała na nas, trasy dobrze oznaczone, czarna trasa FIS Tri prawie zawsze zamkinięta, Troszkę gorzej z kompleksem Tonale który jest troche mniej malowniczo położony, a brzydkie apartamentowce nie dodają uroku. Jedynie wyjazd na Presene z Tonale robi wrażenie, a póżniej zjazd czarą trasą „Paradiso” - polecam jest piękna i bardzo trudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkin Napisano 12 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2004 Opinie o Val di sole na pocz kwietnia ??? Val di Sole piękne miejsce bardzo dobry wybór, większość tras osłonieta wśród pięknyck lasów (ważne na wietrzne dni), kompleks Marilewa połączony z Madonną di Campiglo w kwietniu będzie bardzo mało ludzi bywało tak, że na trasie byliśmy sami a załoga kolejki czekała na nas, trasy dobrze oznaczone, czarna trasa FIS Tri prawie zawsze zamkinięta, Troszkę gorzej z kompleksem Tonale który jest troche mniej malowniczo położony, a brzydkie apartamentowce nie dodają uroku. Jedynie wyjazd na Presene z Tonale robi wrażenie, a póżniej zjazd czarą trasą „Paradiso” - polecam jest piękna i bardzo trudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi