Pajka Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Witajcie Piszę pracę licencjacką o temacie "Profilu rekreanta łódzkiego w wieku 18-44 na podstawie narciarstwa zjazdowego i chciałam prosić wszystkich miłośników tego sportu (w szczególności mieszkańców województwa łódzkiego) o wypełnienie ankiety. Bardzo pomoże mi to w przeprowadzeniu badań. Podaję link: http://moje-ankiety.pl/respond-38951/sec-5lox4NPB.html Głównym celem pracy pracy jest nakreślenie wizerunku łodzianina w narciarskiej sytuacji sportowej oraz określenie wpływów czynników środowiskowych, społecznych i fizycznych na motywacje rekreantów. Z góry dziękuję wszystkim za poświęcenie dla mnie paru minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Interesującym byłoby porównanie profilu rekreanta łódzkiego z kieleckim, nie mówiąc już o lubelskim!:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Interesującym byłoby porównanie profilu rekreanta łódzkiego z kieleckim, nie mówiąc już o lubelskim!:smile: Profilu małopolskich a w szczególności śląskich rekreantów narciarsko zjazdowych absolutnie nie można pominąć:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi