Gość glotox Napisano 6 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2004 Wielkie podziękowania dla wszystkich którzy byli włączeni w przygotowanie i wysyłkę naszyweki i nalepek. Jestem szczęśliwym posiadaczem już w/w za co serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.scrooge Napisano 6 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2004 NASZYWKI I NALEPKI do mnie jeszce nie doszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2004 NASZYWKI I NALEPKI do mnie doszły super jedna naszywka na kurtke druga na golf a i prosze wszystkich ktorzy mają naklejki i naszywki by przykleili i przyszyli je:] pomoże to nam identyfikować sie nawzajem:] pozdro Bartek P.S JC jest wielki:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tikk Napisano 6 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2004 NASZYWKI I NALEPKI Ja i mój 8,5 letni instruktor też dzisiaj dostaliśmy i właśnie naklejamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOLFERNUS Napisano 6 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2004 NASZYWKI I NALEPKI A Ja nie dostalem jeszcze....... (aaaaa!!) ale jak dostane przykleje na swoja taksówke, z tylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moby Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 NASZYWKI I NALEPKI Dostałem. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.scrooge Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 NASZYWKI I NALEPKI No. ja też już dostałem... ;P;P;P Dzięki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cossie Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 NASZYWKI I NALEPKI merci JC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi