Maximus_89 Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Mam do odstąpienia tygodniowy pobyt w regionie SFL. Nocleg znajduje się w Apart Pension Bergland w miejscowosci Ladis w odległości 150m od gondolki Sonnenbahn Fiss-Ladis. Koszt pobytu to 38,6 E od osoby za dzień ze śniadaniem w formie bufetu w nowym pokoju 2 osobowym (18m2). http://www.bergland-ladis.at/index2.php Niestety nie moge jechac w tym terminie ze wzgledu na prace a wplacilem zaliczke 200E. Jesli znajdzie sie ktos na moje miejsce, Wlascicielka jest sklonna oddać mi ja Jesli ktos bylby zainteresowany prosilbym o kontakt: 605-103-285 tomasz.kocel@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Pojechałbym ale nie mam z kim ,gdyby ktoś się znalazł chętny to dysponuję autem z boxem lub ja mogę do kogoś się zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi