raksa Napisano 5 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2004 podobno w jakiejs niemieckiej telewizji mozna ogladac puchar ale jakiej ??? ja nie moge nic znalezc... pozdrofka raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2004 gdzie wy ogladacie puchar swiata ?? ja oglądam w euroszporcie i jest git:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2004 gdzie wy ogladacie puchar swiata ?? ale przeciez tam nie transmituja ...... czy ja juz zupelniezwariowalam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.scrooge Napisano 5 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2004 gdzie wy ogladacie puchar swiata ?? Transmitiją na Eurosporcie a na niemieckich czasami na ORF1 i SF2. Niestety mi np. kablówka nie udostępnia tych programów i nie mam jak oglądać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 6 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2004 gdzie wy ogladacie puchar swiata ?? EUROSPORT... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 6 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2004 gdzie wy ogladacie puchar swiata ?? Eurosport nie transmituje zawodów rozgrywanych w Austrii i wtedy trzeba się przerzucić na ORF1 albo ZDF, a pozatym większość na eurosporcie raczej dają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2004 gdzie wy ogladacie puchar swiata ?? nie sprecyzowalam pytania bo mnie wlasnie o te w austrii chodzi ... ale juz wiem dzieki.... pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi