Nightgale Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 No myślałem , że mnie krew zaleje !! http://eurosport.onet.pl/zimowe/biathlon/ps-nie-ma-pieniedzy-na-start-moniki-hojnisz,1,5425403,wiadomosc.html Jak nam się udało pierwszy raz w tym sporcie dorobić wartościowych zawodniczek , na światowym poziomie to wyskakują takie kwiatki. Rozgonić ten związek w czortu. Ministerstwo sportu zresztą też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Ale na stadiony, finansowanie partii politycznych, premie i nagrody , loty samolotem do Gdańska, utrzymywanie 460 + 100 nierobów wraz z obsługą i forsą na biura, darmowe przejazdy, etc. JEST KASA! A czyż nie pisałem juz że szkoda liter na tych szkodników? ( nie jest to polityczna wypowiedż a tylko wniosek z obserwacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi