Jurgen Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 i naklejki!!!! Dzieki serdeczne!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.scrooge Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 Mam naszywki!!!! co za szczęściarz !!! argh ;PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.scrooge Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 Mam naszywki!!!! p.s. kiedy wysłałeś zgłoszenie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 Mam naszywki!!!! trzy dni temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glorfindel Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 Mam naszywki!!!! a ja jeszce nie mam , a wyslalem w poniedzialek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 Mam naszywki!!!! ja wysłałem z tydzień temu i dalej niemam:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 Mam naszywki!!!! Komplety, naszywki i nalepki zostały wysłane do wszystkich, którzy do mnie napisali. Przez tydzień jestem we Włoszech. Jeżeli w tym czasie ktoś nie dostanie przesyłki proszę o kontakt, wyślę je jeszcze raz! Wracam za tydzień Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinbystry Napisano 4 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2004 Mam naszywki!!!! Dziękuje bardzo za komplet, jesteś Wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2004 Mam naszywki!!!! Jaki wielki? Nie przesadzaj. Świetnie, że ktoś z Was chce prezentować logo skionline.pl. Razem urośniemy w siłę! Jak tak dalej pójdzie to będę musiał pomyśleć o jakimś spotkaniu na stoku, może małe zawody, porady dot. techniki jazdy od najlepszych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 4 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2004 Mam naszywki!!!! a moze slowo cialem sie stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1 Napisano 13 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2004 Mam naszywki!!!! co do butow technica icon to rozmiar 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi