gregor_g4 Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2018 Ktoś wie czemu nie mogę zalogować się na skionline, przez Tapatalk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2018 10 minut temu, gregor_g4 napisał: Ktoś wie czemu nie mogę zalogować się na skionline, przez Tapatalk? 12 października został wyłączony. Była oficjalna informacja JC. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2018 On 11/18/2018 at 5:43 PM, kordiankw said: 12 października został wyłączony. Była oficjalna informacja JC. A wiadomo dlaczego? Gdzie ta informacja? Brak Tapatalka to kicha totalna :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2018 7 godzin temu, gajowy01 napisał: A wiadomo dlaczego? Gdzie ta informacja? Brak Tapatalka to kicha totalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2018 Cześć A co to jest Tapatalk dokładnie i do czego służy? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2018 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć A co to jest Tapatalk dokładnie i do czego służy? Pozdrowienia Aplikacja na telefon, dzięki której można było rozmawiać na forum i wstawiać zdjęcia bezpośrednio z telefonu, wówczas np. czepiałeś się mojej posowni, tymczasem to telefon ma takie dziwne autopisownie czasem ;). Pozdrawiam i szybkiego powrotu na stok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 8 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 (edytowane) Dnia 7.12.2018 o 11:11, Sariensis napisał: wówczas np. czepiałeś się mojej posowni, tymczasem to telefon ma takie dziwne autopisownie czasem ;). Pozdrawiam i szybkiego powrotu na stok. Znaczy nie czytałeś tego co napisałeś przed wysłaniem. Zresztą bez telefonu niewiele lepiej Ci idzie. Edytowane 8 Grudzień 2018 przez arnoldd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 Teraz tez jestem na telefonie, nie zabieram komputera na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2018 (edytowane) Dnia 7.12.2018 o 08:16, Mitek napisał: Cześć A co to jest Tapatalk dokładnie i do czego służy? Pozdrowienia Taka aplikacja na smartfon, wygodna i przyjazna użytkownikowi. Tak wygląda teraz, gdy jest wyłączona: Edytowane 8 Grudzień 2018 przez kordiankw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Atomicus Napisano 15 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2018 Tak przy okazji. U mnie na TapTalku 5.4 skionline.pl przestało się ściągać kilka miesięcy temu. Widać mniej więcej to co natych screenshotach. Nie można się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Atomicus Napisano 15 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2018 Aktualizować nie mogę, bo mam stary telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Atomicus Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 Hm, zmieniłem telefon, mam aktualnego Taptalka - niestety, wciąż nie mogę zalogować się na skionline.pl :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 22 minutes ago, Tytus Atomicus said: Hm, zmieniłem telefon, mam aktualnego Taptalka - niestety, wciąż nie mogę zalogować się na skionline.pl 😞 Skoro zgodnie z informacja od @JC dodatek Tapatalk 12/10/2018 został wyłączony i nie było później informacji, aby był włączony ponownie to raczej nie jest dziwne, że nie możesz dalej się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 A jest szansa żeby włączyć? Z tapatalkiem było dużo wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReddyS Napisano 4 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2020 Witam. Można znać powód wyłączenia? Tapatalk chciał jakąś opłatę, czy tak mało osób z tego korzystało, a dodatek generował jakieś błędy, że lepiej było wyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi