marcinn Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 No niestety tak to wygąda u mnieNie opcji dzielenia się zdjęciami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 13 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2016 Witam, chyba od aktualizacji forum coś sie posypało. Wątki wyświetlaja sie jakoś dziwnie, grafika jest pobierana z innych postów. Klikajac w wątek przenosi do zupełnie innych tematów. Przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2017 Informuję, że w związku z aktualizacją forum mogą wystąpić problemy z logowaniem przez aplikację Tapatalk. Przepraszam za utrudnienia, pracujemy nad usunięciem problemów. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2018 Proszę Was o informację, czy korzystacie i jak często z Tapatalka? Czy wygodniejsza jest dla Was wersja mobilna forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbylo Napisano 9 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2018 Ciężko, żeby coś było wygodniejsze niż TT na 5 calach. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 9 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2018 Na telefonie prawie wyłącznie korzystam z Tapatalka. Z wersji mobilnej tylko wtedy, gdy chcę sprawdzić powiadomienia lub gdy Tapatalk się zacina. Od kilku dni coś szwankuje i nie mogę się na nim zalogować, więc tylko przeglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 12 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2018 Wersja mobilna forum jest bardzo męcząca i nie funkcjonuje jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbylo Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Właśnie, nie można się zalogować z TT a przez to nie widać zdjęć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Ja korzystam na mobile przez www. Można by trochę poprawić wyświetlanie powiadomień. Poza tym jest ok jak dla mnie. Tapatalk działał niestabilnie, raz dobrze, czasami się coś zacinało i ostatecznie to porzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbylo Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 To jak z tym TT? Będzie działało, czy już nie ma szans? Drugie pytanie, jaki jest link do mobilnej wersji forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 Dnia 12.06.2018 o 10:50, Zbylo napisał: To jak z tym TT? Będzie działało, czy już nie ma szans? Drugie pytanie, jaki jest link do mobilnej wersji forum? Forum wyświetla się w wersji mobilnej automatycznie po wejściu z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbylo Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 Ok. Działa. Jak wchodziłem z głównej strony ( ta chyba nie ma wersji mobilnej) to od razu odpalał TT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 29 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2018 A tak w ogóle to dalej nie działa mój tapatalk, wróciłem do wersji www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2018 Mam podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 Informuję, że w dniu wczorajszym został wyłączny dodatek Tapatalk. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 Mnie nadal nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2018 2 godziny temu, christof napisał: Mnie nadal nie działa Proszę przeczytaj jeszcze raz co napisałem wyżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Czy można w jakiś zabezpieczyć forum przed spamem jaki ostatnio masowo się pojawił? Przez te chińskie znaczki coraz trudniej korzystać z forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Czy to po chińsku to jakieś oficjalne komunikaty Pana Admina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 To atak przedolimpijski Pekin 2022. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 to jest chyba o dyplomach uniwersyteckich, może cos przydatnego, mi by sie przydal np z Princeton😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 To nie po chińsku, to po koreańsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 4 minuty temu, moruniek napisał: To nie po chińsku, to po koreańsku. Teraz tak, kilka dni temu chyba po chińsku, jutro pewnie po japońsku się zacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Trochę to uciążliwe, nie da się z tym nic zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 9 godzin temu, Gerald napisał: Trochę to uciążliwe, nie da się z tym nic zrobić? Mam nadzieję, że nasz działania mające na celu zablokowanie dalekowschodnich botów skutecznie je zablokowały. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi