JC Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Informuję, że nasze forum można przeglądać na telefonach i tabletach przy pomocy aplikacji Tapatalk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Informuję, że nasze forum można przeglądać na telefonach i tabletach przy pomocy aplikacji Tapatalk. Dodam, że na siedmiocalowym tablecie bez używania tapatalka jest bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Dodam, że na siedmiocalowym tablecie bez używania tapatalka jest bardzo ok. Dodam od siebie że na 7" tablecie z taptalkiem, jest BOSKO :applause: @JC Jeszcze raz dziękuję w imieniu forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Ja zaglądam i nie potrzebowałem do tego tej aplikacji. Net-strona www i wszystko jasne Chyba że się na czymś nie znam :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Ja zaglądam i nie potrzebowałem do tego tej aplikacji. Net-strona www i wszystko jasne Chyba że się na czymś nie znam :eek: Mam tak samo. Pewne jest,że się nie znam i nie kumam dokładnie o co chodzi. Ale jeśli potrzebuję to bez problemu wchodzę z Galaxy SII na Skionline. Może mam ten Tapatalk tylko o tym nie wiem.:shocked: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Ja czasem wchodzę z xperii i też nie mam zgrzytu. Może też coś mam a o tym nie wiem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 (edytowane) Mam tak samo. Pewne jest,że się nie znam i nie kumam dokładnie o co chodzi. Ale jeśli potrzebuję to bez problemu wchodzę z Galaxy SII na Skionline. Może mam ten Tapatalk tylko o tym nie wiem.:shocked: Nie ma to jak zawsze pod górkę, a co do aplikacji to dość znacznie ułatwia korzystanie z forum wszytko jest automatycznie skalowane do telefonu nic nie trzeba rozciągać kombinować, a czy ją macie apka nie jest darmowa np. w Android Market jest za 9,99zł chyba że znów macie pod górkę i skorzystaliście z Blackmart. Jedno dla mnie jest pewne warta jest tych pieniędzy jeżeli korzysta się intensywnie z rożnych forum. pozdrawiam Edytowane 14 Luty 2013 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 I już wszystko jasne, mój iPhone chce zedrzeć ze mnie całe 2,69 Euro za to cudo : muszę się zastanowić :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 I tak trzeba powiekszać, nie ma szans aby telefon zastąpił kompa czy nawet tablet. Najważniejsze że działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 I tak trzeba powiekszać, nie ma szans aby telefon zastąpił kompa czy nawet tablet. Najważniejsze że działa Nic nie trzeba powiększać ustawiasz w opcjach odpowiednią wielkość czcionki i to wszystko reszta sama się skaluje do ekranu zawija tekst tylko musisz przewijać w dół, nic na boki itd. zresztą udogodnień jest dużo więcej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Moja trzcionka jest tak duża że trza rozszeżać aby widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Tapatalk wycina wszelkie ozdobniki , sygnatury, liczby, postów i reputacji Zostaje tekst, zdjęcia, filmy, załączniki, podziękowania no i oczywiście awatar i nick Czysta informacja podana na tacy. Polecam wypróbować. Co do ceny, to trafiają się obniżki ja kupiłem za 3,99pln. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Cool Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Działa bardzo fajnie tylko nie wiem jak się wylogować :-) ------------------------------------- Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 Jak tam z używaniem aplikacji Tapatalk? Ja korzystam bardzo często, a Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 Jak tam z używaniem aplikacji Tapatalk? Ja korzystam bardzo często, a Wy? Ja używam Tapatalk 2 i wole to niż dostęp przez www Sent from my iPhone using Tapatalk 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Ja używam Tapatalk 2 i wole to niż dostęp przez www Sent from my iPhone using Tapatalk 2. Jak oceniasz Tapatalk 2 w stosunku do poprzedniej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Jak oceniasz Tapatalk 2 w stosunku do poprzedniej wersji? Poprzedniej wersji nie znam, szukałem porównań ale nie znalazłem. Na iPadzie mam HD i jest podobne do 2 na iPhone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Panowie podpowiedzcie jak wstawić zdjęcie(na żywca) na forum używając tej aplikacji Za każdym razem wyskakuje mi komunikat wybrany plik jest za duży,maksymalny dozwolony obraz to 19kb : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Panowie podpowiedzcie jak wstawić zdjęcie(na żywca) na forum używając tej aplikacji Za każdym razem wyskakuje mi komunikat wybrany plik jest za duży,maksymalny dozwolony obraz to 19kb : Marcin - sprawdź jaką opcję masz wybraną wpisywaniu nowego posta w "Dzielenie się zdjęciami"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 (edytowane) Marcin - sprawdź jaką opcję masz wybraną wpisywaniu nowego posta w "Dzielenie się zdjęciami"? Jacek szczerze mówiąc nawet nie wiem gdzie to sprawdzić. Wchodzę w aplikacje ,posty spokojnie mogę pisać a zdjęcia czy to na żywca czy z galeri ni uja Nie wiem czy to ma znaczenie smartfon na systemie Android Ps.To samo było dwa lata temu w Andorze,też mi coś tam poczarowałeś i działało :tongue: Edytowane 7 Luty 2016 przez marcinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Jacek szczerze mówiąc nawet nie wiem gdzie to sprawdzić. Wchodzę w aplikacje ,posty spokojnie mogę pisać a zdjęcia czy to na żywca czy z galeri ni uja Nie wiem czy to ma znaczenie smartfon na systemie Android Nie to nie ma znaczenia.:wink: Znaczenie ma to czy ktoś wczoraj balował do białego rana i jeszcze do teraz nie trybi.:crazy: :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 Ale zabawa była przednia :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Jacek szczerze mówiąc nawet nie wiem gdzie to sprawdzić. Wchodzę w aplikacje ,posty spokojnie mogę pisać a zdjęcia czy to na żywca czy z galeri ni uja Nie wiem czy to ma znaczenie smartfon na systemie Android Ps.To samo było dwa lata temu w Andorze,też mi coś tam poczarowałeś i działało :tongue: Jak dodałeś nowy post i wybierzesz ikonę zdjęcia, to poniżej masz opcje, o których piszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2016 Ale jaja właśnie właśnie wysłałem Ci wiadomość na priv Czytasz mi w myślach Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi