SOLFERNUS Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 Yo!! Czym smarowac nogi (4glowy uda) po nartach,zeby nadajutrz bylo dobrze. Kurka .... serce do jazdy JEST,a nogi mowia NIE... Pozdro... p.s. cholerny carving..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 podpowiedz--- Cie! Arcalen, i jedz duuuużo pomidorków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 podpowiedz--- Cie! Pomidorki amciuamciu, pomidorki amciuamciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 podpowiedz--- Cie! dobrze że ja jestem jescze młody:) i mi nic niedolega no może oprocz kolan od carvingu:D ale uda jeszcze sie trzymają może to dzięki Capoeira!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cossie Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 podpowiedz--- Cie! ben gay, jebie strasznie,ale dobry jest, a najlepiej to troche sie przygotuj do nart- basenik, silownia, albo moze po prostu troche pobiegaj all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 podpowiedz--- Cie! T.J. , na nartach to Ty się znasz z tego co wiem, ale w sprawach odnowy to.... ( ) -- Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio-2k4 Napisano 4 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2004 podpowiedz--- Cie! 1. rzuc ten choleny carving w kat, wez sie za prawdziwe narty. 2. jesli masz zawodnicze narty to odpusc deczko i wez cos z nizszej polki. np: zamiast world cups slalom (head) moze ciber i160 te pierwsze nogi urywaja a na tych drugich mozna 24/7 3. rano zawsze maly koniaczek a wieczorem piwko ( wyplukuje kwas melkowy) 4. nie sypiaj sam po nartach bo ci sie miesnie zastoja i rano sa klopoty. ... Cheers Kazio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 4 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2004 podpowiedz--- Cie! no coz ja radze z miesiac wczesniej sucha zaprawe zrobic nie cierpi sie az tak bardzo...... pozdrofka raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 5 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2004 podpowiedz--- Cie! Arcalen to raczej na sprawy kontuzyjno-stłuczeniowe. Zdecydowanie polecam BenGay Sport wieczorem i poprawka rano przed nartami. Pomidorki ( lepszy jest sok niż wersja pierwotna ) są niezłe ale jeżeli chcesz mieć potas i fosfor pod ręką to łykaj tani i skuteczny Aspargin ( 2-3 tabletki ). Wskazane jest ( ale jeżeli nie ma stłuczeń ! ) masażyk , najlepiej w miłym towarzystwie w mocno ciepłej wannie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 podpowiedz--- Cie! Widzisz Roninku - może ja durnowaty jestem ale to działa Arcalen działa rozkurczowo - i to same zioła A pomidorki mają duuużo potasu - walczą z zakwasami - nie pisałem o odnowie tylko o wspomaganiu. A prochów nie łykam z założenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 podpowiedz--- Cie! Japoński napisał: >>Widzisz Roninku - może ja durnowaty jestem E tam... jeden błąd i już taka samokrytyka? Więcej wiary w siebie...) >>Arcalen działa rozkurczowo - i to same zioła A co ma mu się rozkurczyć? Zerwane mikrowłókna w mięśniu? Niestety, jak to mówią - kula w płot...) >>A pomidorki mają duuużo potasu - walczą z zakwasami Kwas mlekowy szybko znika z mięśni - od 45 min. do 2 godzin już jest zabsorbowany. Twój przykład może tylko to przyspieszyć (choć działanie nie jest aż takie skuteczne jak mu przypisujesz) a na to co go boli to jedyna rada - ruszać tyłek przez cały rok lub długo przed wysiłkiem na nartach, to wtedy nie będzie problemów i po pary godzinach jazdy nie będzie się stękać jak stary dziadek;)) Tomeczku ( wybacz to spoufalenie, ale sam zacząłeś ), on chciał właśnie pomoc w odnowie _po_ jeździe, więc wspomaganie to mu mogłeś zaordynować przed, a nie po:)) >>A prochów nie łykam z założenia... A na bolące ząbeczki to co bierzemy, a?))) -- Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 podpowiedz--- Cie! A ząbeczki mamy jak konik..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korba88 Napisano 9 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2004 podpowiedz--- Cie! Powiem tak weź sie napij browka pożądnie zaraz po nartach to powinno pomóc a takto to smarój jakąś maścią mocno rozgrzewającą np. Bengal Pozdro ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi