JC Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Dziękuję wszystkim, którzy zamówili naszywki i nalepki. Przesyłki zostaną wysłane jeszcze dzisiaj (część już została wysłana). Jeżeli do kogoś przesyłka nie dotrze proszę o kontakt e-mail. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Naszywki i nalepki skionline.pl Jacku jesteś wielki:) serio to co robisz dla narciarstwa powinno byc nagrodzone mam nadzieje że za niedługo przykleje i przyszyje to cudo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deepdiver Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Naszywki i nalepki skionline.pl nieco awansem ale również dziękuję pozdrawiam marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.scrooge Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Naszywki i nalepki skionline.pl czekam niecierpliwie.... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi29 Napisano 2 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2004 Naszywki i nalepki skionline.pl Nie będe odchodził od skrzynki pocztowej aż dostane przesyłke;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glorfindel Napisano 2 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2004 Naszywki i nalepki skionline.pl Dzieki, dzieki, dzieki ... ja również czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fish Napisano 2 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2004 Naszywki i nalepki skionline.pl Super sprawa, ciekawe kiedy spotkam kogos z naszywka skionline.pl na stoku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 2 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2004 Naszywki i nalepki skionline.pl czyjas skrzynka juz sie zapelnila? )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 Naszywki i nalepki skionline.pl tez chce taka nalepke czy tam naszywke:) Gdzie to mozna kupic zlbo zamowic??? I ile to kosztuje ?? Z goty dzieki za info... :): Rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 Naszywki i nalepki skionline.pl Wyślij do mnie adres na jaki mam Ci wysłać i to wszystko! Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 Naszywki i nalepki skionline.pl aha a za te naszywki sie placi jakos czy cos tak sie tylko pytam z ciekawosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 3 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2004 Naszywki i nalepki skionline.pl Jacku, ja również dziękuję z góry... mam nadzieję że dzisiaj listonosz doniesie... bo jak nie to lepiej żebym go nie spotkał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi