lokiec3 Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Można tak już powiedzieć, mogą być lekko na wyrost bo pewnie w tym sezonie ich nie wypróbuje a jeżeli nawet to ma w zapasie stare. Dziś mierzy 135 cm, waży tyle co kurczak przed obiadem. Jak ktoś ma w dobrym stanie po dziecku, chętnie przygarnę. Długość od 140 cm w górę. Wiązania muszą się zaczynać od 2 DIN lub mniej. Nie muszą być jakieś race, dobre crosy nawet byłyby chyba lepsze. Pewnie i tak mu wystarczą tylko na jeden sezon, więc cena ma znaczenie. Dziękuję pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Z mojego doświadczenia.... Jeśli ten sezon jeszcze obleci na nartach które aktualnie posada, to ja bym nie kupował nic przed latem, bo tak naprawdę nie wiesz czy urośnie do przyszłego sezonu 5 czy 15 cm, a jest chłopak w takim wieku że to właśnie na ten okres przypada "kumulacja". Mam córkę 11 letnią(jest z stycznia to może się okazać że jest starsza od Twojego o rok) i na dzisiaj ma ponad 150 cm. Więc takie zakupy są na chybił/trafił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 SB ma racje - nie kupuj na przyszły sezon... miałem podobnie... moj syn rocznik 2003, 140 cm,30 kg teraz - od biedy w zeszłym sezonie jezdził na 120 cm Dynastar Cross Team. A że miałem po starszym synu Atomic SL 12 junior 144 cm, to na próbe pojechałem do Kamieńska i.... pierwsze zjazdy to naprawde słabo mu szło, za lekki, za długi narty... jechał ale musiał pracować całym ciałem, szczególnie w górnej stromszej czesci. Na dolnej już szło mu lepiej - nawet na krawedzi... ale to nie to - meczył się. Oczywiscie pod koniec dnia było lepiej ale... kupiłem na Alllegro Volk Racetiger GS Racin Worldcup 135 cm i myśle że będą idealne. Napisze jak mu poszło w przyszłym tygodniu bo w niedzile family cup na kamieńsku mamy - o ile snieg nie zjedzie ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi