spi630 Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Wrzucam kilka zdjęć z mastersów w rokytnicy. Zawody naprawdę super, Czesi ubili super betonik i nie było dziur. W supergigancie niestety wypięło mi nartę pod koniec, ale udało mi się załapać na zacną fotkę: slalom odpuściłem, a w niedzielnym gigancie byłem drugi w generalce. Dodam że takie giganty to chce się jeździć; dwa przejazdy na około 50 sekund po betonie: W gigancie startowało trochę polaków, na pudle w swoich grupach stanęli min Marta Filipowicz, Leszek Klimczak i Przemek Stefanik. Pełne wyniki z weekendu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 (edytowane) Super, gratulacje :laughing: Mam nadzieję, że za rok, dwa się spotkamy. W stosunku do MPA masz wrażenie, że bramki są dalej rozstawione? Edytowane 30 Styczeń 2013 przez BuenosAires Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 30 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 (edytowane) W stosunku do MPA masz wrażenie, że bramki są dalej rozstawione? tak, jest szybciej i mniej wykręcone Edytowane 30 Styczeń 2013 przez spi630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Gratulacje Ziomal Daj znać jak będziesz gdzieś w Sudetach walczył daj znać, może da radę akurat wpaść z trąbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus1 Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2013 Hmm jakby można było także chcialbym przybyć pooglądać ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi