RichiePL Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Witam, bylismy 2 lata temu z kolega z Wrocławia w super osrodku na nartach w Czechach, piekna pogoda, do 150km od Wrocławia, ponizej zalaczam zdjecia z tego dnia, niestety mimo tygodni juz grzebania w necie, nie mozemy dojsc jaka to byla miejscowosc ani ramzova, ani filipowice nam nie pasuja, moze ktos rozpozna po zdjeciach co to za stok? w swoich notatkach w navi mam tylko wpisane Stidl ale takie miejsce wg Google w ogole nie istnieje... pliz help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RichiePL Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 i jeszcze 5 zdjec dodatkowych moze ktos rozpozna cos na nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RichiePL Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 pierwsza podpowiedz od znajomego ze to stok svety petr - spindlerovy mlyn, ktos moze to potwierdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 jedź po śladach to dojedziesz w to samo miejsce :biggrin: naprawdę niektórzy mocno "garują " aby nie pamiętać gdzie się było :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RichiePL Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 nie pije po prostu minely 2 lata a bylismy tam tylko raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 (edytowane) detektyw wpisz słowa "blizzard profi test centrum" i "skol max" w google'a a wyskoczy ci: http://www.skiareal.cz/ teksty wyszukiwania wzięte ze zdjęcia (środkowe w drugiej serii): http://www.skionline.pl/forum/attachment.php?attachmentid=8645&d=1359121517 A jaka nagroda? pierwsza podpowiedz od znajomego ze to stok svety petr - spindlerovy mlyn, raczej odpowiedź Edytowane 25 Styczeń 2013 przez pieczara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 nie mozemy dojsc jaka to byla miejscowosc No niezła musiała być impreza skoro Chłopaki nie pamiętacie gdzie dawaliście czadu! :biggrin: A jaka nagroda? :laughing: Na następny wyjazd Chłopaki zabierają Cię ze sobą! :biggrin: Wszysko zapisuj bo potem też niczego nie będziesz pamiętał!:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Na bank Spindlerowy te stoki na przeciwko to Niedżwiedż a na zdjęciach jest "Piotrek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 no to wisisz Jacy flaszkę a ja potwierdzam że to Špindlerův Mlýn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vist_wrocław Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 potwierdzam na 100 % spind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Jezusie Nazareński, kiedyś w 6 byliśmy tydzień we Włoszech.Ze sobą zabraliśmy 32x0,7, innych tam nie liczę. Wszystko poszło, było ciężko, ale wszyscy wiedzieli gdzie byli. Może nie cały czas wiedzieli, ale jednak na koniec wiedzieli.:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Jezusie Nazareński, kiedyś w 6 byliśmy tydzień we Włoszech.Ze sobą zabraliśmy 32x0,7, innych tam nie liczę. Wszystko poszło, było ciężko, ale wszyscy wiedzieli gdzie byli. Może nie cały czas wiedzieli, ale jednak na koniec wiedzieli.:smile: Bumer, ale Wy to jesteście ZAWODOWCY! Swoją drogą ...... niezła średnia! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 "Aressi", a skąd wiedziałeś że my z branży budowlanej? Mogę Ci powiedzieć tylko tyle, że ja tą średnią znacznie zaniżyłem ( i z reguły zawsze zaniżam), bo robiłem za kierowcę. A i wątroba nie dorównuje mistrzom, na których przyszło mi przez lata patrzeć i podziwiać. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Bumer, stopień "uzbrojenia" mówi wszystko! :biggrin: A i w Krainie Scyzoryków mięczaki przecież nie mieszkają! Zawodowcy przez duże zet! Bez dwóch zdań! :biggrin:I wszystko pamiętacie! A Koledzy ze Spindlerovego nie! Czyżby więc byli jeszcze lepiej "uzbrojeni"? :eek: Bo innej możliwości nie widzę! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark_hh Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 No tak...czeska wódka...a mówili w telewizorze żeby uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaś Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Bumer, ale Wy to jesteście ZAWODOWCY! Swoją drogą ...... niezła średnia! :biggrin: Nie wiem czy jest się czym chwalić, stare dziady, a cieszą się jakby byli w liceum, że się nawalili... potem wsiadasz z takim do gondoli czy na krzesło i wali jak z gorzelni. Na prawdę trzeba jechać 1000 km, żeby chlać dzień w dzień, bo choćby nie wiem co taki "zawodowiec" opowiadał, że nie ma kaca i nic mu nie dolega to organizm będzie osłabiony, a co za tym idzie orientacja, koncentracja, sprawność i koordynacja ruchowa zdecydowanie spadają co stwarza poważne zagrożenie na stoku. W tym roku w Austrii spotkałem dziesiątki ludków o takiej samej mentalności tylko narodowości rosyjskiej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 pomijając wątek "pił czy nie pił " - dla mnie ten temat zasługuje na nagrodę "parapet roku " :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 (edytowane) Nie wiem czy jest się czym chwalić, stare dziady, a cieszą się jakby byli w liceum, Skoro już zrobiło się poważnie pozwolę sobie jednak na zwrócenie uwagi na - wydawałoby się - raczej dość oczywisty fakt, że cały ten wątek i większość wypowiedzi ma raczej luźny, humorystyczny i nieco kąśliwy charakter. No ale wynika to z samej istoty tego wątku, nieprawdaż? Edytowane 30 Styczeń 2013 przez Aressi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Trzeba trochę więcej luzu, poczucia humoru.:smile: Ale skoro go nie ma,:angry: to nie napiszę jak parę lat temu po wyjeżdzie feryjnym, gospodarz naszej kwatery opowiadał, jak pozbył się butelek. Wywiózł je po prostu przyczepką, zrobił dwa kursy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Bumer, ja coś czuję, że po takich dawkach to Wy rano na stoku nawet do skrętów nie musieliście się składać, bo wszystko było jak z automatu no i pewnie te kocie ruchy :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi