Mario Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 janush odpuść sobie. Jedź sobie do tej idealnej Wisły i skończ płakać bo to zaczyna być żenujące. Potrafisz tylko narzekać i krytykować, oceniasz wszystko po przejechaniu jednej trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Jednego mniej na całkiem fajnych trasach.:biggrin: Oczywiście też jestem za poprawa infrastruktury w SON ,ale na 8 wyjazdów w Polsce w zeszłym roku 4 razy byłem w SON i byłem zadowolony. W tym sezonie już 2 razy ,no za pierwszym razem było kiepsko (początek sezonu).,za drugim dobrze. Obsługa zawsze uprzejma,można dobrze zjeść i trasy jedne z najfajniejszych w Polsce. Że trochę skansen narciarski ,ale i to ma swój urok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Skansen był,jest i jeszcze długo będzie!! Ja zapraszam janush2-a na pomorze do wieżycy górka ma 300metrów zero lodu,minerałów! pojeździsz trochę i wtedy docenisz SKANSEN o którym mowa!! SON górą!!:angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 "Mario" czy czasem Ty nie godzisz się wszech otaczającą nas bylejakość i pozorną uczciwość? To od naszej postawy zależy jak będziemy traktowani. I nie ma tu znaczenia czy w ośrodku narciarskim, urzędzie, sklepie, przy wyborach... O, nie , nie dam się wciągnąć. Szkoda na szkodników liter. Powinniśmy sabotować wszystkie ośrodki narciarskie pobierające słone opłaty za parking. Pobierające opłaty za kible, sprzedające herbatę po 6zł. Piętnować złe przygotowanie stoków! Zauważcie, na polskich stokach zabezpieczone matami, siatkami , są jedynie urządzenia właściciela(administratora) stoku. Wszelkie drzewa, skarpy, skały, pozostawiono bez zabezpieczeń! Zwróćcie uwagę np. na lewą stronę trasy nr 6 na Jaworzynie ( tą przy wyciągu krzesełkowym). Tam brak jakiegokolwiek zabezpieczenia kamiennej skarpy z której łatwo spaść do lasu! Ale kogo to obchodzi, wystarczy że armatki obłożone matami! I nie piszcie, że jak się komuś nie podoba, niech jedzie gdzie indziej, bo to niezbyt dobrze świadczy o świadomości społecznej. Właśnie takie forum jak "Skionline" jest po to, abyśmy mogli wyrażać swoje opinie, oceniać, piętnować, chwalić, polecać czy krytykować zjawiska z którymi mamy do czynienia. Może ktoś kiedyś przeczyta i POsłucha! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janush2 Napisano 28 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 To jest zdjęcie z 20 lutego (niedziela) trasa nr1Może teraz zrozumiesz dlaczego byłem oburzony. To jest 30 cm śniegu dla SON-u.Powodzenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janush2 Napisano 28 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 janush odpuść sobie. Jedź sobie do tej idealnej Wisły i skończ płakać bo to zaczyna być żenujące.Potrafisz tylko narzekać i krytykować, oceniasz wszystko po przejechaniu jednej trasy.[ATTACH=CONFIG]8740[/ATTACH]Miłego polerowania kamieni w Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Oczywiście, że się nie godzę, ale jestem zdania, że łagodnie pisząc "gębą" się niczego nie załatwi. Też nie akceptuję tego, że podjeżdżając pod stok gdzie mam zamiar zostawić trochę pieniążków na jazdę i ewentualne jedzenie kasują jeszcze za parking, kibel, że niektóre ceny są zdrowo przesadzone, ale to się nie zmieni, a właściciele takich budek kasują bo dla większosci z nich to jedyna szansa dobrze zarobić w ciagu roku. Bezpieczeństwo na stoku i dyskusje o zabezpieczeniach to inny wątek.. Nie podoba mi się jednak, że ktoś przejeżdża jedną trasę oznaczoną jako zamknięta lub "warunki bardzo trudne" i narzeka na cały ośrodek, ludzi, uczciwość itd.. Nie zabraniam nikomu wypowiadania się, ale przestrzeganie, żeby nie odwiedzać tego czy innego ośrodka po jednym takim incydencie to kompletna bzdura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janush2 Napisano 28 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Skansen był,jest i jeszcze długo będzie!! Ja zapraszam janush2-a na pomorze do wieżycy górka ma 300metrów zero lodu,minerałów! pojeździsz trochę i wtedy docenisz SKANSEN o którym mowa!! SON górą!!:angel: akurat w Wierzycy byłem. jak ktoś nie ma niczego bliżej to ok. Tylko nie ma co porównywać nawet ze Szczyrkiem, to tak jak byśmy Szczyrk porównali z Val di Sol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janush2 Napisano 28 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Oczywiście, że się nie godzę, ale jestem zdania, że łagodnie pisząc "gębą" się niczego nie załatwi. Też nie akceptuję tego, że podjeżdżając pod stok gdzie mam zamiar zostawić trochę pieniążków na jazdę i ewentualne jedzenie kasują jeszcze za parking, kibel, że niektóre ceny są zdrowo przesadzone, ale to się nie zmieni, a właściciele takich budek kasują bo dla większosci z nich to jedyna szansa dobrze zarobić w ciagu roku. Bezpieczeństwo na stoku i dyskusje o zabezpieczeniach to inny wątek.. Nie podoba mi się jednak, że ktoś przejeżdża jedną trasę oznaczoną jako zamknięta lub "warunki bardzo trudne" i narzeka na cały ośrodek, ludzi, uczciwość itd.. Nie zabraniam nikomu wypowiadania się, ale przestrzeganie, żeby nie odwiedzać tego czy innego ośrodka po jednym takim incydencie to kompletna bzdura. Szanowny kolego czytaj dokładnie zdjęcie i moja opinia dotyczy niedzieli 20 kiedy to trasa była otwarta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janush2 Napisano 28 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 "Mario" czy czasem Ty nie godzisz się wszech otaczającą nas bylejakość i pozorną uczciwość? To od naszej postawy zależy jak będziemy traktowani. I nie ma tu znaczenia czy w ośrodku narciarskim, urzędzie, sklepie, przy wyborach... O, nie , nie dam się wciągnąć. Szkoda na szkodników liter. Powinniśmy sabotować wszystkie ośrodki narciarskie pobierające słone opłaty za parking. Pobierające opłaty za kible, sprzedające herbatę po 6zł. Piętnować złe przygotowanie stoków! Zauważcie, na polskich stokach zabezpieczone matami, siatkami , są jedynie urządzenia właściciela(administratora) stoku. Wszelkie drzewa, skarpy, skały, pozostawiono bez zabezpieczeń! Zwróćcie uwagę np. na lewą stronę trasy nr 6 na Jaworzynie ( tą przy wyciągu krzesełkowym). Tam brak jakiegokolwiek zabezpieczenia kamiennej skarpy z której łatwo spaść do lasu! Ale kogo to obchodzi, wystarczy że armatki obłożone matami! I nie piszcie, że jak się komuś nie podoba, niech jedzie gdzie indziej, bo to niezbyt dobrze świadczy o świadomości społecznej. Właśnie takie forum jak "Skionline" jest po to, abyśmy mogli wyrażać swoje opinie, oceniać, piętnować, chwalić, polecać czy krytykować zjawiska z którymi mamy do czynienia. Może ktoś kiedyś przeczyta i POsłucha! Zgadzam się w 100% Bo u nas zawsze robi się WIELKIE HALO jak coś się stanie. A może właśnie po to piszemy żeby komuś pomóc (może np SON żeby zobaczył że da się lepiej) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 [ATTACH=CONFIG]8739[/ATTACH] To jest zdjęcie z 20 lutego (niedziela) trasa nr1 Może teraz zrozumiesz dlaczego byłem oburzony. To jest 30 cm śniegu dla SON-u. Powodzenia, Janusz,ja jeszcze nie wiem co będę robił 20 lutego,a Ty masz już zdjęcia? :eek: Czyli idzie ostra odwilż! :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 możę dorzucisz jeszcze jakieś zdjęcia z MARCA!!:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janush2 Napisano 28 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Janusz,ja jeszcze nie wiem co będę robił 20 lutego,a Ty masz już zdjęcia? :eek: Czyli idzie ostra odwilż! :sorrow: oczywiście styczeń (mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janush2 Napisano 28 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 możę dorzucisz jeszcze jakieś zdjęcia z MARCA!!:crazy: he he musisz chwilę poczekać :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi