nalot Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Hej Ludzie, piszę pracę magisterska na temat aktywności i preferencji miłośników białego szaleństwa. 15 pytań, pójdzie wam szybko a mnie to wiele pomoże ! Dostępna pod linkiem: http://www.ankietydlaciebie.pl/ankiety/pokaz/d8a4eb77-c200-77ae-bdd3-50fc03556ea2 Dzięki z górki! pozdro, Nalot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Poszło :wink: Ps.Fajnie by było na początku jak byś sie przedstawij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 No wypełniłem :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Poszło :wink: Ps.Fajnie by było na początku jak byś sie przedstawij marcinn na początku ankiety jest napisane :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Done 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 marcinn na początku ankiety jest napisane :smile: No dobra ,bo będzie że się czepiam :tongue: A tak apropo co Ty robisz przed komputerem,pomóż żonce :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 No chyba :tongue: sorry za OT :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 wypełnione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 A tak apropo co Ty robisz przed komputerem,pomóż żonce :biggrin: Na razie nie ma w czym bo dziewczęta jeszcze w szpitalu niestety leżą w piekarnikach na razie :sorrow: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Witam, wypełniłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndyWawa Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 wypełniłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 poszło!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysie Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 też wypełniłem, chociaż ankieta raczej do mieszkańców małopolski, ew. do osób jeżdżących tam na nartach, dla mnie z Wrocławia poręczniej jest pojechać w Alpy niż np. do Zakopanego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Poszło. Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Wysłałem :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPos Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Wypełniłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_sbe Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Wypellnione. Moze jestem upierdliwy, ale w pytaniu o prace/studiowanie przydda sie mozliwosc zaznaczenia wiecej niz jeden opcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalot Napisano 21 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Liczba odpowiedzi przkroczyła najśmielsze oczekiwania! Za 15 min zamykam ankietę, jakby ktoś jeszcze chciał wypełnić. Jeszcze raz dzięki za udział ! @ Michal_sbe Faktycznie przeoczyłem to, dzięki @ krzysie W założeniu praca mgr dotyczy stacji regionu małopolski, dlatego było 1 pytanie stricte dot. znajmości regionu, reszta to pytania dotycząge ogólnie rozumianej aktywności i preferencji, dlatego adresatem ankiety był każdy narciarz / deskarz, bez względu na miejsce zamieszkania. @ marcinn faktycznie, moja wina. Nie zauważyłem tu działu do przedstawiania się, dlatego wpadłem i trochę na prędkości napisałem bez przedstawiania się. Mam nadzieję, że ujdzie mi to na sucho, dlatego już nadrabiam: Cześć wszytkim! Nazywam się Darek, jeżdżę na desce i uwielbiam prędkość pozdro, Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Nazywam się Darek, jeżdżę na desce UUUUU to słabo Żarcik taki :biggrin: oczywiście witamy na forum :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Nie stresuj chopa :tongue: Może przekona się do słuszności tz.nart :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 No może :biggrin: nie stresuję przecież sugeruję tylko :stupid::biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Zdążyłem. Ankieta poszła :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Poszło! :smile: Nie wiem czy nie za duże te przeskoki w pytaniu o akceptowalną kwotę wydatków na jeden dzień. : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalot Napisano 21 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Heheh wiedziałem, że się narażę, ale wzajemne docinki narciarzy / deskarzy to przecież część białej kultury Co do przekonywania się nie mówię nie, może na starość jak mi prędkości na desce zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi