JC Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Cześć, Właśnie zbieram się na narty na największej łące w Alapch, czyli Seiser Alm. Warunki genialne,a pogoda Więcej później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 weź idz .................. ) udanej zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 nie ma co zazdrościć :stupid: slaby region :wink: mało tras i na pewno źle przygotowane : pogoda zapewne nie słoneczna : co tam robić ................ lepiej przed komputerkiem popisać :angry: ps. taki to pożyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 nie ma co zazdrościć :stupid: slaby region :wink: mało tras i na pewno źle przygotowane : pogoda zapewne nie słoneczna : co tam robić ................ lepiej przed komputerkiem popisać :angry: ps. taki to pożyje Arbiter spoko! Dla nas też jeszcze zaświeci słońce! I my też pożyjemy! Francja przecież czeka. I Val di Sole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 no do 2.02 już nie daleko :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Tak, dzisiaj było beznadziejnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Tak, dzisiaj było beznadziejnie... [ATTACH=CONFIG]8544[/ATTACH] A żeby tak nic lepszego Ci się nie trafiło .... no i gorszego w sumie też. Te zdjęcie mówi leć na Szczęśliwice no i chyba nie wytrzymam i pójdę... a co mi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Ja tam widzę na zdjęciu że wyciągi porozbierali, po horyzont nie widać ani jednego:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Ja tam widzę na zdjęciu że wyciągi porozbierali, po horyzont nie widać ani jednego:rolleyes:: Jacek przyjechał to pochowali.... naturalna reakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomba32 Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 hej! Mnie to by zaraz ciągnęło na monte panę , przecież to tak bliziutko , a z tamtąd niecały kilometr trawersu i jestem na saslonu a tam to jest jazda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Od jutra znowu pogorszenie pogody i opady śniegu.Dopiero w środę ma się rozpogodzić. Pisz na bieżąco , zobaczymy jak prognozy się sprawdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Od jutra znowu pogorszenie pogody i opady śniegu.Dopiero w środę ma się rozpogodzić. Pisz na bieżąco , zobaczymy jak prognozy się sprawdzą. Prognozy się sprawdzają. Dzisiaj było beznadziejnie, a jutro będzie też... na narty powyżej 80 pod butem Już teraz sypie za oknem. Już sobie wyobrażam Saslong + 30 cm świeżego śniegu :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Prognozy się sprawdzają. Dzisiaj było beznadziejnie, a jutro będzie też... na narty powyżej 80 pod butem Już teraz sypie za oknem. Już sobie wyobrażam Saslong + 30 cm świeżego śniegu :applause: To znaczy się wspaniale!Coombacki byłyby w swoim żywiole,a trasa jest świetna! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Dzień dobry dzisiaj w Val Gardenie sypie. Widoczność dobra, wiatru nie ma, lekki mróz. Jeżdżę na ciekawych nartach Kaestle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Dzień dobry dzisiaj w Val Gardenie sypie. Widoczność dobra, wiatru nie ma, lekki mróz. Jeżdżę na ciekawych nartach Kaestle Jaki model konkretnie? Licytuję sobie na ebay właśnie jakieś Kastle. Na Rai Sport panie redaktorki nadają dzisiaj nie jak zazwyczaj z studia, tylko mają studio pod chmurką w Cortina d'Ampezzo, tam też sypie, nie jakiś duży opad ale sypie, pogoda diametralnie różna od tej wczorajszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 JC, gdzie stacjonujecie? Zazdroszczę nartowania w Val Gardenie choć Saslong nie należy do moich ulubionych tras :biggrin: Pewnie dlatego, że nigdy nie trafiłam tam na pustki + sztruks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Pewnie dlatego, że nigdy nie trafiłam tam na pustki + sztruks A czy to jest w ogóle możliwe?:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 możliwe możliwe byłem koniec marca ( zdjęcie właśnie z tego wyjazdu ) pusto i cudownie zwłaszcza górna część dla mnie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 A czy to jest w ogóle możliwe?:wink: Sztruksu nie zobaczyłem,ale jak byłem w marcu po południu,trasa była w dobrym stanie! Ale jakby było pół metra puchu,też bym nie narzekał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomba32 Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Mam to szczęście że mieszkamy zawsze przy sasslongu, i codziennie rano zaczynamy od niego, to pierwsze 5 razy zawsze jest idealny sztruksik:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Mam to szczęście że mieszkamy zawsze przy sasslongu, i codziennie rano zaczynamy od niego, to pierwsze 5 razy zawsze jest idealny sztruksik:smile: otoz to, na sas long trzeba rano jechac. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Cześć,Jestem już w Bielsku. Szybki wyjazd do Południowego Tyrolu można uznać za bardzo udany. Pierwszy dzień z typowo włoska pogodą, drugi z typowo freeride'ową pogodą :)Było tak La Longia - czerwona dwójka z Secedy do Ortisei/St. Urlich w Val Gardena Gröden. Całe 10,5 km frajdy ze wspaniałymi widokami! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Jak wodospadzik po drodze się trzyma? Sopelki urosły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Jak wodospadzik po drodze się trzyma? Sopelki urosły?Oj urosły, urosły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 pierwsze zdjęcie to chyba oryginał : w tym drugim ten sztruksik to chyba we fotoshopie poprawiałeś :wink: :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi