karlik Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 Witam serdecznie. Chciałbym przypomnieć i jednocześnie polecić wyciąg narciarski w Katowicach-Kostuchnie który działa pełną parą. Z mojej strony mogę go polecić do nauki dla maluchów i nie tylko, bo dla bardziej zaawansowanych szału nie bedzie w związku z parametrami wyciagu. Podaję linka do strony http://www.sopelek.pl/ Proszę uważać na dojazd już jadąć wzdłuż lasu-głównie chodzi o predkość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirosław Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 (edytowane) Byłem tam niedawno z siostrzeńcem i widać po dzieciakach, że zabawę mają przednią Do nauki takie stoki są naprawdę dobre. Dawałem mu kilka lekcji jeżdżenia, a tam dałem mu już większą swobodę. Coraz lepiej sobie radzi, ale na pewno jeszcze kiedyś tam wpadniemy. Dobrze, że w Katowicach jest takie miejsce Edytowane 8 Luty 2013 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundu Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 (edytowane) W związku z rozpoczynającymi się feriami po głowie mi chodziło właśnie, żeby i moją chrześnicę chociaż pierwszych kroków nauczyć - w ubiegły weekend spoglądałem na stronę DSD, ale dobrze wiedzieć, że istnieje u nas jeszcze i taka opcja:smile: p.s. - ale wypożyczalni sprzętu dla dzieciaków to chyba tam nie ma? cenowo wyglądają korzystniej do DSD - jedynym plusem dla Bytomia jest właśnie ta wypożyczalnia Edytowane 8 Luty 2013 przez fundu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 W związku z rozpoczynającymi się feriami po głowie mi chodziło właśnie, żeby i moją chrześnicę chociaż pierwszych kroków nauczyć - w ubiegły weekend spoglądałem na stronę DSD, ale dobrze wiedzieć, że istnieje u nas jeszcze i taka opcja:smile: p.s. - ale wypożyczalni sprzętu dla dzieciaków to chyba tam nie ma? cenowo wyglądają korzystniej do DSD - jedynym plusem dla Bytomia jest właśnie ta wypożyczalnia Zobacz jeszcze górkę w Sosnowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 No z tarnowskich to kawałek ma na naszą górkę, która i tak bez śniegu chyba już jest :frown:: co do sopelka to jeździłem :biggrin: ale wtedy to był "ośrodek" z jakiejś kopalni za darmoche :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 No z tarnowskich to kawałek ma na naszą górkę, która i tak bez śniegu chyba już jest :frown:: co do sopelka to jeździłem :biggrin: ale wtedy to był "ośrodek" z jakiejś kopalni za darmoche :biggrin: Jest ze śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 serio duża też ?? nie wierzę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 serio duża też ?? nie wierzę : Prawdopodobnie jutro na chwilę tam wyląduję. Jeśli dam radę czasowo to będą fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi