Boogie Napisano 26 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2004 JC mowiłeś coś o naszywkach ?? jakie to są naszywki to jest logo skionline?? czy jakieś inne fajnie by było sie poznawać na stoku każdy by miał taką naszywke i fajine by było jaka jest cena takiego czegoś np za naklejki i naszywke?? bo ja bym kupił z pewnością takie cuudo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2004 Naszywki Dzisiaj odebrałem 300 naszywek z logo skionline.pl. Mam też nalepki np. na kask. Oczywiście nic to nie kosztuje!!! Jeżeli ktoś będzie tak miły i będzie chciał nosić logo skionline.pl proszę o wysłanie emilem adresu na jaki mam wysłać! W zjeździe prowadzi na razie - Walchhofer, przed Knaussem i Maierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2004 Naszywki superr zaraz Ci maila wyśle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glorfindel Napisano 29 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2004 Naszywki ja też wysyłam swój adres... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cossie Napisano 29 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2004 Naszywki dawac mnie to tu;)))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.scrooge Napisano 29 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2004 Naszywki też już wysłałem maila ;P mam nadzieję że ocś jeszce zostało.. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fish Napisano 29 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2004 Naszywki Hej! To naprawde świetny pomysl z tymi naszywkami, ludzie rozpoznawialiby sie na stoku, zawsze mozna bylo by milo pogadac z kims takim, wymienic doswiadczenia, wypic grzanego browarka. Ja tez sobie zamowilem. Do zobaczyska na stoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOLFERNUS Napisano 30 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2004 Naszywki Lykam! od razu....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deepdiver Napisano 30 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2004 Naszywki I ja poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarkki Napisano 1 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2004 Naszywki Zamawiam naszywki plus nalepki na kaski dla całej rodziny 2+2 ,jest to bardzo dobry pomysł.Dziękuje i pozdrawiam. Jarkki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi29 Napisano 2 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2004 Naszywki Też chce:).Już wysłałem zamówienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi