marcinn Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Panowie nie róbcie się dziadkami,żeby nie powiedzieć dziadami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 marcinn ej no kultury jonhhy fantazja pozostała he he 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Toć napisałem(naklikałem) kulturalnie PANOWIE :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Mi za młodu nie było dane pojeździć na nartach,więc teraz nie tylko narty,ale i fantazja się pojawiła... :wink: Mi (mnie ) nawet w średnim wieku nie było dane ,to muszę teraz nadrobić zaległości. Oczywiście wszystko w granicach możliwości staruszka:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Mi (mnie ) nawet w średnim wieku nie było dane ,to muszę teraz nadrobić zaległości. Oczywiście wszystko w granicach możliwości staruszka:smile: Oj Janku Janku do staruszka Ci jeszcze dużo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi