marczello Napisano 12 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 Gdzie szukać oferty na wyjazd do Espace w połowie marca ? Nocleg chyba bardziej w Tignes ,ale Val d'Isere też ok. Przez biuro turystyczne , samemu rezerwować na ich stronach , przez pośredników? Mieszkanie w w 15m2 odpada , dlatego interesuje mnie coś bardziej ludzkiego i komfortowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 12 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 To mi podał Fanatyk http://www.rental-sale-tignes.com/winter/tignes-le-val-claret/10-rond-point-des-pistes.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 12 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 i istotne jest kiedy chcesz jechać ja planowałem od 2.02 i prognozy pogody nie są zachęcające :sorrow: dlatego czekamy ( 4 chłopa ) i jak sie nie poprawi nic to zmiana kierunku : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 12 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 Połowa marca. Do 02.02 jeszcze kupa czasu.Czemu prognozy są nie zachęcające? i istotne jest kiedy chcesz jechać ja planowałem od 2.02 i prognozy pogody nie są zachęcające :sorrow: dlatego czekamy ( 4 chłopa ) i jak sie nie poprawi nic to zmiana kierunku : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 12 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 bo były same chmury i śnieg ja wolę słoneczko ale jak to w górach "zmiany" dlatego czekamy do wtorku przed wyjazdem i ruszamy "gdzieś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. A Napisano 12 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 (edytowane) Gdzie szukać oferty na wyjazd do Espace w połowie marca ? Nocleg chyba bardziej w Tignes ,ale Val d'Isere też ok. Przez biuro turystyczne , samemu rezerwować na ich stronach , przez pośredników? Mieszkanie w w 15m2 odpada , dlatego interesuje mnie coś bardziej ludzkiego i komfortowego. Sprawdź biuro Espace Trans z Warszawy Edytowane 12 Styczeń 2013 przez SB naprawa cytatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi