aga_jasiek Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 (edytowane) Przede wszystkim witam wszystkich Forumowiczów Jestem studentką i szukam wyjazdu zorganizowanego, w Polskę lub Europę, z ludźmi w swoim wieku. Problem w tym, że chyba nie jestem typową studentką, bo chciałabym się bardzo najeździć, najlepiej ze szkoleniem, a nie pić mogę wcale, a na pewno nie interesuje mnie całodzienny grzaniec na stoku i całonocne imprezy. Z moich dotychczasowych wyjazdów studenckich wynikała kombinacja odwrotna, stąd moje pytanie - czy znacie jakieś biura, z którymi jeżdżą młodzi ludzie z podobnymi do mnie poglądami? Jeśli chodzi o mój poziom - no cóż, dopiero w tym roku, na dwa dni przed wyjazdem, zaczęłam ćwiczyć carving ale jakoś tam mi idzie i lubię wyzwania! Nie wiem do końca, gdzie wstawić ten temat, wydawało mi się, że pod kategorię "wyjazdy" nie pasuje, skoro są tam propozycje wyjazdów. W razie czego przepraszam za zamieszanie. Z góry dziękuję serdecznie za pomoc Edytowane 11 Styczeń 2013 przez aga_jasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Aga sroki ale ja nie pomogę. Poprostu nie znam takiej ekipy.:angel: A tak na serio to jak podejdziesz do biura to napewno cię poinformują jaką ekipa jedzie, bynajmniej przedział wiekowy się dowiesz bo o nałogach i przyzwyczajeniach naszych rodaków chyba cię nie poinformują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Obserwuj forum, czasem ktoś tu szuka osoby czy dwóch osób do kompletu do samochodu/mieszkania, na pewno nie wyjdzie Cię taki wyjazd drożej, a będzie bardziej komfortowy pod wieloma względami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Jestem w bardzo podobnej sytuacji - nie piję, a studiuję :stupid: i jeszcze na dodatek od rana do wieczora na stoku przesiaduję Zazwyczaj po prostu jeżdżę na zorganizowane wyjazdy narciarskie ze szkoleniem sportowym - wtedy jest pewność, że pojedzie tam większość osób, które chcą rzeczywiście się uczyć narciarstwa, a nie tylko imprezować. Jeżeli nie chcesz się szkolić w grupie to zazwyczaj jest też opcja wyjazdu bez szkolenia. Są to wyjazdy organizowane nie tylko dla studentów, ale zawsze jest ich większa bądź mniejsza grupa, poza tym sporo osób niestudiujących <30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga_jasiek Napisano 12 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2013 Jestem w bardzo podobnej sytuacji - nie piję, a studiuję :stupid: i jeszcze na dodatek od rana do wieczora na stoku przesiaduję Zazwyczaj po prostu jeżdżę na zorganizowane wyjazdy narciarskie ze szkoleniem sportowym - wtedy jest pewność, że pojedzie tam większość osób, które chcą rzeczywiście się uczyć narciarstwa, a nie tylko imprezować. Jeżeli nie chcesz się szkolić w grupie to zazwyczaj jest też opcja wyjazdu bez szkolenia. Są to wyjazdy organizowane nie tylko dla studentów, ale zawsze jest ich większa bądź mniejsza grupa, poza tym sporo osób niestudiujących <30. Efcia, a masz jakieś sprawdzone biura? Średnio potrafię coś znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skina Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Też byłabym wdzięczna za taką informację bo mój chłopak ma zamiar uczyć się jeździć i szukamy czegoś właśnie w tym rodzaju a jedyne co pijemy to szampana an nowy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artim77 Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Zajrzyj na www.klubtuitam.pl (zero chlania, palenia i chamstwa) pozdrawiam, Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Jestem w bardzo podobnej sytuacji - nie piję, a studiuję :stupid: to faktycznie trudne do zrozumienia(chyba,że jesteś mormonką :biggrin:) i jeszcze na dodatek od rana do wieczora na stoku przesiaduję to musi być jakaś kiepska uczelnia skoro musicie siedzieć na stoku zamiast w auli :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 to faktycznie trudne do zrozumienia(chyba,że jesteś mormonką :biggrin:) to musi być jakaś kiepska uczelnia skoro musicie siedzieć na stoku zamiast w auli :laughing: Eh, ta współczesna młodzież: : NO *** NO DRUGS NO ROCK & ROLL. My "kamerat" inna epoka :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Studencki bez chlania.... Może z jakąś szkołą koraniczną::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 studencki i chlanie to przecież synonimy:) nie tak dawno konczyłem studia to jeszcze to dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Parafrazując filmowego klasyka to: albo studencki albo bez chlania! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 studencki i chlanie to przecież synonimy:) nie tak dawno konczyłem studia to jeszcze to dobrze pamiętam To jest jak Hendrix/gitara , Chaplin/melonik , Churchill/cygaro , Dempsey i Makepeace , Flip i Flap , Riggs i Murtaugh......:wink: W przyrodzie pojedynczo nie występują. :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Kruca fuks! Jakie to szczęście,że nie musiałem studiować. Stałbym się alkoholikiem. :eek: :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 I widzisz, studiowanie polega na tym, że ładujesz do łba wiedzę, jak nie popaść w to uzależnienie.:angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi