MAIKEL 1977 Napisano 23 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2013 (edytowane) Baranina a raczej baran to był ze mnie,że się tam wybrałem. :sad: :biggrin: Aleś wybredny:rolleyes:: Edytowane 23 Marzec 2013 przez SB naprawa cytatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 31 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2018 Kto Kupił i Czy ruszy w tym sezonie - Ktokolwiek wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 31 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2018 2 godziny temu, andrzej1982 napisał: Kto Kupił i Czy ruszy w tym sezonie - Ktokolwiek wie? a ktoś kupił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 31 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2018 Zakład Przetwórstwa Miesnego - Legierski, Istebna - Kupił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2018 Duża firma, sporo ich produktów po sklepach. Szkoda że stok ma ekspozycję na wiatr i słonce bo to mu nigdy nie pomagało ale potencjał jest fajny do zagospodarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 31 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2018 Oby tam stało się coś pozytywnego. Ekspozycja na wiatr - to fakt. Ale też naturalne położenie i ułożenie czyni w tego miejsca możliwy taki nasz mały polski Kronplatz. Doprawdy nie trzeba wielkiej wyobraźni, aby to zobaczyć. Miejsce z wielkim potencjałem na tzw. mini-stację z wieloma wariantami zjazdu (coś jak Mosty ok. 20 km dalej). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 31 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2018 Chciałbym aby niepodzielne zyski tej Firmy, zostały właśnie tam zainwestowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 31 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2018 Trudne to będzie - bo w tamtych strona (Istebna, Koniaków, Zwardoń), to miejscowy, miejscowemu - Wilkiem, jak Zwardoń Ski teraz pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bemek Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 Stok o nachyleniu południowo-zachodnim i przeokrutne wichury odstraszają inwestorów , tyle z Ochodzitej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamad Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 1 godzinę temu, Bemek napisał: Stok o nachyleniu południowo-zachodnim i przeokrutne wichury odstraszają inwestorów , tyle z Ochodzitej Odstrasza ale raczej to Dnia 31.12.2018 o 17:49, andrzej1982 napisał: Trudne to będzie - bo w tamtych strona (Istebna, Koniaków, Zwardoń), to miejscowy, miejscowemu - Wilkiem, jak Zwardoń Ski teraz pokazuje Zwardoń SKI to nie tylko dojazd z którym jest problem i pewnie to masz na myśli. Można też dodać Duży Rachowiec. Pomyśleć że w dzieciństwie i na Ochodzitej i na Dużym jeździłem. Świetne trasy treningowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 13 godzin temu, mamad napisał: Zwardoń SKI to nie tylko dojazd z którym jest problem i pewnie to masz na myśli. Można też dodać Duży Rachowiec. Pomyśleć że w dzieciństwie i na Ochodzitej i na Dużym jeździłem. Świetne trasy treningowe. Ta wojna wyniszczy ich wszystkich. Szkoda, bo oba Rachowce były fajną opcją. Nie było tam też przeludnienia. A jak posypało... uuuuu... Nie przyjadą narciarze, nie zarobi Karczma Ochodzita... Nie będzie tam narciarstwa ani nawet coś zjeść, to po co tam jechać? Pomijam skitourowcow... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kptdenaturat Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 15 godzin temu, Bemek napisał: Stok o nachyleniu południowo-zachodnim i przeokrutne wichury odstraszają inwestorów , tyle z Ochodzitej Witam, ale musicie przyznać, że widoki z Ochodzitej przepiękne. Jeździłem na Ochodzitej ładnych "parę" lat temu i był to naprawdę ładny kawałek stoku narciarskiego. Był tam w okolicy za Strażą Pożarną w Koniakowie jeszcze jeden wyciąg, nie chce przekręcić nazwy, jest jeszcze ? pozdrawiam: wariat jazdy Telemarkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 25 minut temu, kptdenaturat napisał: Był tam w okolicy za Strażą Pożarną w Koniakowie jeszcze jeden wyciąg, nie chce przekręcić nazwy, jest jeszcze ? "Szus"? "Szańce"? Na tym drugim jeździłem jeszcze niedawno i chyba obecnie działa. Ale nie dam sobie uciąć ręki... http://www.uzawadow.pl/wyciag-szance/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 ostatnio jezdzilem w Istebnej i na Ochodzitej widac bylo 4 freeridowe slady 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 (edytowane) 50 minut temu, kptdenaturat napisał: Witam, ale musicie przyznać, że widoki z Ochodzitej przepiękne. To prawda, kilka lat temu pewien Pan wygrał konkurs National Geographic Polska zdjęciem z Ochodzitej w kierunku Koniakowa Edytowane 13 Luty 2019 przez christof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 1 godzinę temu, kptdenaturat napisał: Witam, ale musicie przyznać, że widoki z Ochodzitej przepiękne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 (edytowane) Ja tam jeździłem zeszłej zimy... Edytowane 13 Luty 2019 przez johnny_narciarz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 1 godzinę temu, johnny_narciarz napisał: zeszłej zimy Mała poprawka: 2 lata temu... Ale ten czas leci! Nartuj się kto może, zanim zgrzybieje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamad Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 4 minuty temu, johnny_narciarz napisał: Mała poprawka: 2 lata temu... Ale ten czas leci! Nartuj się kto może, zanim zgrzybieje! Dwa lata temu zima była faktycznie tragiczna ale ten mikroklimat. Białka ginie na starcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamad Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 1 godzinę temu, johnny_narciarz napisał: "Szus"? "Szańce"? Na tym drugim jeździłem jeszcze niedawno i chyba obecnie działa. Ale nie dam sobie uciąć ręki... http://www.uzawadow.pl/wyciag-szance/ Jeździłem tam dwa lata temu. Jedyny dla mnie problem to brak jazdy wieczornej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 13 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2019 (edytowane) takie tam z 2011 r Koniaków, sZus i okolice Edytowane 13 Luty 2019 przez andy-w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi