Boogie Napisano 25 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2004 co trzeba robić by moc jeździć na testy nart i moc je testowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oin115 Napisano 25 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2004 Co trzeba zrobić by moc jeździć na testy nart???!! Często istruktorom na różne kursy (KK, PI) dają do testowania kilka par. Kursanci też mogą się załapać. Raz mnie się to zdazyło choć wcale nie zabiegałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2004 Co trzeba zrobić by moc jeździć na testy nart???!! acha no a co trzeba zrobić np by wiesz moc zostać testerem i np testować narty dla czasopism itd??:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oin115 Napisano 25 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2004 Co trzeba zrobić by moc jeździć na testy nart???!! Nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2004 Co trzeba zrobić by moc jeździć na testy nart???!! Z testowaniem nart to jest tak. - możesz testować (jeździć na nowych modelach nart) przy okazji różnego rodzaju eventach: otwarcie sezonu, zawody, ferie itd. - żeby dostać się na testy uznane, międzynarodowe trzeba być znaną osobistością narciarskiego świata, zawodnikiem lub byłym zawodnikiem, osobą medialną, dziennikarzem - z reguły branżowym - na niektóre testy można pojechać za kasę i testować te same narty, na których jeżdżą testerzy, takie wyjazdy organizują dystrybutorzy sprzętu - jeżeli jeździsz bardzo dobrze można się zgłosić na testy organizowane w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2004 Co trzeba zrobić by moc jeździć na testy nart???!! JC ty zawsze słoożysz pomocą akurat sie składa że chce iśc na dziennikarstwo ale qrcze niema takiego kierunku jak dziennikarstwo sportowe:) może i jest a ja o tym niewiem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2004 Co trzeba zrobić by moc jeździć na testy nart???!! To może nawiążemy współpracę? ... w ramach praktyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2004 Co trzeba zrobić by moc jeździć na testy nart???!! z wielką chęcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOLFERNUS Napisano 30 Listopad 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2004 Co trzeba zrobić by moc jeździć na testy nart???!! Trzeba miec dlugie blad wlosy i wymiary 105- 60-90, oraz dwie nogi....... he,he,he !!!! Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi