plutow Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Witam, mamy jedno wolne miejsce w pokoju 2 osobowym, wyjazd 26.01 rano ze Szczecina, powrót 2.02. Jedzie małżeństwo + dziewczyna która potrzebuje koleżanki do wspólnego pokoju. Zapewniamy dojazd, zakwaterowanie ze śniadaniami, 6 dni jazdy na nartach, hotel w pobliżu gondolki, do dyspozycji sauna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Jedzie małżeństwo + dziewczyna która potrzebuje koleżanki do wspólnego pokoju. Zapewniamy dojazd, zakwaterowanie ze śniadaniami, 6 dni jazdy na nartach, hotel w pobliżu gondolki, do dyspozycji sauna. Fajna oferta, aż chyba napiszę że mam na imię Krysia i jestem chętna:tongue: A tak poważnie to z tego co ja rozumiem zamierzacie potencjalnej kandydatce fundnąć wszystko i w zasadzie to jak zabierze kieszonkowe na czekoladę na gorąco na stoku to wystarczy, tak? No i pasowało by jeszcze określić w jakim wieku ta dziewczyna co z wami jedzie, czy to wasza córka, pod hasłem dziewczyna może się kryć kilkuletnie dziecko i 30 letnia kobieta...: Czym więcej precyzyjnych informacji tym większe prawdopodobieństwo znalezienia chętnego, ograniczenie w ramach 1 postu jest na 5000 znaków, więc można trochę informacji zmieścić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 SB przeoczyłeś to : http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/15993-41-l.-Mężatka-szuka-towarzyszki-11.01-20.01.13-na-wyjazd-zorganizowany Treść tematu przed edycją była bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutow Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Nie rozumiem, jeżeli facet chce się wybrać na narty sam i dołączyć do jakiejś grupy to ok. Ale kobieta to nie może, przecież na pewno nie chodzi o jazde na nartach! Właśnie o to chodzi gdyby koleżanka z postu który przytoczył Roobs była z naszego miasta i miała wybrany termin tydzień później to właśnie z taką osobą bysmy się dogadali. Czy z tego postu wynika coś innego niż ja widzę? Może nie umiem czytać? Żeby było jasne, na narty jedziemy ja z mężem oboje po 40 lat oraz moja siostra 42 lata ( mężatka - jakby znowu ktoś sie przyczepił) W hotelu mamy zarezerwowane 2 dwójki, ale żeby zejść trochę z kosztów siostra chciałaby dzieliś pokój z jakąś kobietą, koszty dojazdu na 4 osoby itp. naprawde tak trudno to zrozumieć? Osoby zainteresowane napewno dostaną szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Witam, mamy jedno wolne miejsce w pokoju 2 osobowym, wyjazd 26.01 rano ze Szczecina, powrót 2.02. Jedzie małżeństwo + dziewczyna która potrzebuje koleżanki do wspólnego pokoju. Zapewniamy dojazd, zakwaterowanie ze śniadaniami, 6 dni jazdy na nartach, hotel w pobliżu gondolki, do dyspozycji sauna. Wszystko jest zrozumiałe tylko ta kwestia nie Zapewniamy dojazd, zakwaterowanie ze śniadaniami, 6 dni jazdy na nartach, hotel w pobliżu gondolki, do dyspozycji sauna. z tego można wnioskować że fundujecie potencjalnej zainteresowanej wyjazd a poniżej piszesz że koszty do dogadania. Wystarczy jaśniej przedstawić ofertę i nie będzie niedomówień. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Roobs pozwoli sobie odpowiedzieć Post który zacytowałem został przez Tą "mężatkę" zedytowany, zapewne doszła do wniosku że beznadziejnie go napisała. Napisała go niechlujnie, stylistycznie wyglądało dwuznacznie dlatego stosownie zażartowałem. Każdy ma prawo pojechać z kim chce, jednak założenie tematu powinno być konkretne, zrozumiałe i jasne, pozbawione podtekstów. W szczególności przez tych którzy na forum są krótko i nikt np nie zna ich poczucia humoru, co czasami objawia się w wątkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi