anghan Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Witajcie, Bardzo proszę obecnie szusujących w Wiśle i okolicy o opinię gdzie najlepiej przyjechać rano 1 stycznia. Soszów na kamerce wygląda znośnie, ale nie jestem pewny jak jest na miejscu. No i najważniejsze, który wyciąg jest w stanie utrzymać sensowne warunki jeszcze przez 3 dni. Martwię się, bo kolega był po świętach na Cienkowie i narzekał, że przy takiej pogodzie on dalej tego nie widzi. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 ja byłem dzisiaj będe jutro i po jutrze na cieńkowie- tragedi nie ma twardo ale jak wyjdzie słonce troche popuszcza i da się śmiało jeździć, wiadomo są przetarcia ale wszystko da się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anghan Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Będę wdzięczny za raport w dniu jutrzejszym Dużo tych przetarć, czy to takie pojedyncze wypadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 ok napiszę jutro wieczorem bo jadę tam na sylwestra co do przetarć ziemia nie wychodzi śniegu jest od 20 cm do... 2m taki tam niestety Pan ratrakujący jest:) ewenement na skalę światową z tego gościa hehe dziś wieczorem sypią, jutro 2 x będą ratrakować rano i wieczorem przed sylwestrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 tu opisałem Istebną, dzisiaj wróciłem jadąc przez Wisłę. Różnica między Istebną a Wisłą jest taka, że Wiśle poza trasami śniegu brak, a w Istebnej i owszem jest. Zdjęcia z Zagronia tutaj: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/15838-Polska-warunki-narciarskie-2012-2013?p=162145&viewfull=1#post162145 BTW: jak przypomnę sobie korek w stronę Wisły to nie zazdroszczę dojazdu... Brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anghan Napisano 1 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Słyszałem, że na sylwestra było bardzo ciasno. Prawa? Ja byłem dziś od samego rana i do 10 warunki były całkiem przyzwoite jak na to co widać na około. Pojedyncze przetarcia są znane i można było je spokojni wyminąć bez kombinowania. Po 10 jednak warunki zaczęły się pogarszać z każdym wyjazdem. Pojawiły się nowe przetarcia, kamienie i płaty lodu. Musi popadać śnieg bo wygląda na to, ze na tym sztucznym są w stanie pociągnąć jeszcze z tydzień przy takiej temperaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi