nurek1974 Napisano 29 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2012 Dzisiaj z rodzinka wybrałem się na Złoty Groń do Istebnej na miejscu byliśmy koło 14:00 tak jak się spodziewałem zastaliśmy tłum ludzi. Kupiłem karnet 15 zjazdów dla trzech osób i do kolejki z racji że mój syn uczy się jeździć i to był jego pierwszy dzień w tym sezonie nie spodziewałem się że coś więcej pojeździmy w sumie 3 zjazdy zajęły nam 2h ze staniem w kolejce. Stok już był rozjechany sam cukier z lodem na przemian jednym słowem trup ścielił się gęsto wszystko widoczne na filmie. Pozdrawiam [video=youtube_share;ia6IJ9P2jx0] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewy07 Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 jeżeli młody przeniesie ciężar ciała do przodu i nie będzie siadał na tyłach to będzie super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Polska....: http://www.zlotygron.pl/aktualnosc/176-Oswiadczenie_Zarzadu Jedno mi tylko do głowy przychodzi: [video=youtube;MYtg0CoHTqM] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Jakaś masakra! :eek: Myślałem,że takie rzeczy to jedynie w Szczyrku czy Zakopanym się zdarzają... :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 A to górale i ich mentalność żyja tylko w Zakopanem i Szczyrku? Tu pewnie nawet nie chodzi o to, że właściciele nie płacą dzierżawy, ale o to, że dzierżawa jest za mała. Bo jakim prawem ktoś inny ma zarabiać więcej ode mnie i to jeszcze korzystając przy tym z mojej ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Wczoraj jeździłem na Złotym Groniu, faktycznie dziwnie to wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 jak nie ekolodzy to sąsiedzi , kurna cyrk na kółkach , ale przecież w sejmie ważniejsze są związki partnerskie , a nie pomoc inwestorom ( np prawo śniegu ), którzy chcą coś zrobić i dać ludziom pracę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Płot: I nie jest to tak jak pisze na stronie Złotego Gronia że:Wyłączony odcinek trasy zjazdowej, nie ogranicza w znaczący sposób ruchu narciarskiego, w pewnym stopniu zaburza jednak walory estetyczne tego miejsca.Bo zaburza i to bardzo znacząco, praktycznie w górnej części zagrodzone jest ok 70% z szerokości na długości ok 100 m. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Właściciel tej działki śmiało może dawać ogłoszenia takiej treści Grodzenie działek-Szybko!!! Może jeszcze dodawać tanio,...:applause: o tym ,że solidnie raczej niech nie wspomina:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Czyli co? Rozumiem, że najeździliście się na nartkach i na ten sezon macie dość i jesteście usatysfakcjonowani, tak? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 :biggrin: :stupid: Właściciel chyba powinien udać się do psychiatry... To,że się nie dogadali można zrozumieć,ale ta ochrona co tam ma pilnować? :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 To,że się nie dogadali można zrozumieć,ale ta ochrona co tam ma pilnować? :stupid: Tego co najcenniejsze - śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Tego co najcenniejsze - śniegu I tu jest właśnie problem, że brakuje uregulowań prawnych jak w AT z których wynika że śnieg nie jest własnością właściciela działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 hipokryta do kwadratu mogl zarobic z dzierzawy dzialki, a tak nie dosc, ze nie zarobi, to jeszcze ponosi koszty na ochrone, o pieknym plocie nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Czyli co? Rozumiem, że najeździliście się na nartkach i na ten sezon macie dość i jesteście usatysfakcjonowani, tak? :biggrin: W całym tym zdaniu tylko jedno stwierdzenie jest prawdziwe.:tongue: Nie najeździliśmy się i nie jesteśmy usatysfakcjonowani. Ale jedno jest pewne ,takiego nartowania mamy dość.:crazy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Panowie zapraszam na Wierchomle jest co najmniej dobrze :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Mile wspominam pobyty w Wierchomli Ale z B-B tam i z powrotem jest 400 km Jeśli obrócić dyszel w przeciwną stronę to jestem już za Wiedniem :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Mile wspominam pobyty w Wierchomli Ale z B-B tam i z powrotem jest 400 km Jeśli obrócić dyszel w przeciwną stronę to jestem już za Wiedniem :laughing: I jeszcze kawołek i też jest na W, Wagrain np.:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi