Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Odstąpię wyjazd - apartament Włochy dla 4 osób

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie by było napisać parę słów więcej, nie każdy wie gdzie to Colfosco jest.

Więc może by napisać w jakim regionie to leży, ile jest do najbliższych wyciągów, co oferuje apartament(Jak wygląda mieszkanie) a i nic by się nie stało jak by była cena podana, a tak możesz mieć 1000 tel tylko z zapytaniem o cenę, już nie wspomnę o fakcie że są fora gdzie bez powitania tną bez pytania:rolleyes::, ja jestem akurat przeciwnikiem takiego rygoru, ale znam takie fora.

Więcej informacji

Uzupełniam dane.

Link do apartamentu - http://www.nevadaaltabadia.it

Apartament Stera.

Koszt w terminie 26.01-02.02.2013 to 1036 Euro. Wpłacona zaliczka 200 Euro.

Od domu jest 100 metrów do wyciągu z bezpośrednim dostępem do Sella Rondy.

Apartament zarezerwowany już we wrześniu po długich poszukiwaniach ( dobra cena, położenie, apartament duży wygodny, restauracja na dole ) niestety z powodu poważnej operacji jednego z członków wyjazdu, musimy zrezygnować :(.

Zainteresowanych proszę o kontakt.

Chyba faktycznie ze skipassami.

Raczej nie, choć cena by na to wskazywała, ale patrząc z cennik:

BILOCALE SUPERIOR "Sorëdl" 2 pers. stndard 3/4 pers extra

Cena w ww terminie za ten apartament standardowo 2 os to 616 e, a na dole pisze że każda kolejna os 20 e doba, czyli da to 756 e za 4 os

TRILOCALE "Stëra" 2 pers. standard 3/4/5/6 extra

Cena w ww terminie za ten apartament standardowo 2 os to 756 e, a na dole pisze że każda kolejna os 20 e doba, więc te rzeczone 1036 e wychodzi za 6 os

Czyli daje to niecałe 25 e osobo/doba, to powiedzmy nie jest jakiś kosmos, ale za gniecenie się w 6 os w jednym mieszkaniu to i tak drogo.

To faktycznie drogo.Bardzo drogo.

W tym terminie bedziemy w La Val , wiem że dalej od wyciągów ,ale cena niecale 400eur za tydzien apartamencie dla 4 osob.

SB , jest szansa w tym roku w końcu na wspólne nartowanie :) ?

Raczej nie, choć cena by na to wskazywała, ale patrząc z cennik:

BILOCALE SUPERIOR "Sorëdl" 2 pers. stndard 3/4 pers extra

Cena w ww terminie za ten apartament standardowo 2 os to 616 e, a na dole pisze że każda kolejna os 20 e doba, czyli da to 756 e za 4 os

TRILOCALE "Stëra" 2 pers. standard 3/4/5/6 extra

Cena w ww terminie za ten apartament standardowo 2 os to 756 e, a na dole pisze że każda kolejna os 20 e doba, więc te rzeczone 1036 e wychodzi za 6 os

Czyli daje to niecałe 25 e osobo/doba, to powiedzmy nie jest jakiś kosmos, ale za gniecenie się w 6 os w jednym mieszkaniu to i tak drogo.

Oczywiście, że bez skipassów. A czy drogo ? Zależy kto na co patrzy, jak szukałem to inne były droższe w tym standarcie.

Dla Ciebie nie było drogo ale dla innych jest! Szczerze powiedziawszy to to nie jest żadna okazja! Tym bardziej, że każdy może to sobie kupić bez "pośrednictwa". Obawiam się, że będziesz zmuszony trochę zjechać z ceny!

Za tę samą cenę, w tym samym terminie mamy w w Hippach (Zillertal) apartament dla 6 osób z 3 osobnymi sypialniami i 2 łazienkami, a tutaj właściwie tylko jedna sypialnia, jedna łazienka, drugie łóżko jest w kuchni. Nie wydaje mi się to bardzo atrakcyjną ofertą, ale rzeczywiście lokalizacja jest ładna.

SB , jest szansa w tym roku w końcu na wspólne nartowanie :) ?

Pewnie że jest, ale musiał byś mnie zabrać, bo JC obiecał mi box i sprzedałem bagażnik na narty, a teraz chyba się okazało że nie może się z nim rozstać emocjonalnie:biggrin:, a ja nie mam jak nart wozić:biggrin:.

Choć bazę sobie już nową kupiłem:smile:, taką ładną z nowymi bekami Thule, miały myć o 90% cichsze od belek starego typu, a są 7 razy może nie, ale z 4 razy głośniejsze:eek:, a grają jak organy w katedrze w Oliwie :stupid:

Pewnie że jest, ale musiał byś mnie zabrać, bo JC obiecał mi box i sprzedałem bagażnik na narty, a teraz chyba się okazało że nie może się z nim rozstać emocjonalnie:biggrin:, a ja nie mam jak nart wozić:biggrin:.

Choć bazę sobie już nową kupiłem:smile:, taką ładną z nowymi bekami Thule, miały myć o 90% cichsze od belek starego typu, a są 7 razy może nie, ale z 4 razy głośniejsze:eek:, a grają jak organy w katedrze w Oliwie :stupid:

Sławek miałem podobny problem z głośnością :rolleyes::

To znaczy u żonki była cisza,a jak założyłem box do swojego to mi fiurgało powyżęj 110 km/g

Dodam że obie bazy pożądne,takie ładne :wink:

Tak więc doradzono mi żebym włożył piankę do środka(tam gdzie masz mocowania)pianki nie widać zasłania ją gumowa okładzina

Jest zdecydowanie ciszej,choć nie tak jak w drugiej bazie nie tuningowanej :tongue:

Obawiam się, że będziesz zmuszony trochę zjechać z ceny!

Chaba nikt nie zrozumiał mojego postu, nie chodzi mi o zarobek oraz roztrząsanie tego kogo na to stać czy nie. Sam bym tam pojechał, ale poważne sprawy osobiste pokrzyżowały mi wyjazd. Chciałem tylko komuś odstąpić wyjazd i ewentualnie odzyskać zaliczkę, ale jak tak się nie stanie to trudno są ważniejsze rzeczy i pojadę tam za rok. Pozdrawiam.

We Włoszech istnieje następujący system rezygnacji z pobytu

-10% całej kwoty na 30 dni przed przyjazdem

-30% 30-15 dni przed przyjazdem

-50% 15-3 dni przed przyjazdem

-100% na 2 dni przed przyjazdem

200 euro które wpłaciłeś jest to tak zwane potwierdzenie rezerwacji

Według prawa hotel lub wynajmujący apartament może od ciebie żądać dopłaty kwoty odpowiadającej ilości dni przed przyjazdem, jeśli rezerwacji dokonałeś za pomocą karty kredytowej to tym bardziej to zrobią