Nightgale Napisano 29 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2012 Pinio : Gratulacje , niech dziewuchy zdrowe rosną. Uściskaj dziewczyn mamę . A co do dominacji płci , to kiedyś brat mojej pani , na imprezie w męskim gronie przy dużej wódzi , jak zeszło na stosunki męsko damskie wypowiedział tekst , który w naszym towarzystwie przeszedł do historii : "Panowie , co wy k...a wiecie o życiu...JA MAM CZTERY STARSZE SIOSTRY !!" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 29 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2012 dzieci i narty mój pierwszy syn to byl tancerz drugi syn to siatkarz trzeci syn to plywak corka to plastyczka i milosnik kotów co ich łaczy - wszyscy byli szczyrku na Solisku na Pilsku oraz na Górze ZAR .... wiec GRATULACJE i juz kupuj narty .. syn numer dwa zlamał nogę na Skrzycznym w wieku 10 lat - dzis ma juz 22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Witam, choć spóźnione to najszczersze gratulacje dla Całej Waszej rodzinki. Niech się zdrowo chowają. Pozdrawiam i życzę Tobie i wszystkim forumowiczom spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku. Kolejnego Sylwestra spędzam z moim 2-latkiem, ale już w nadchodzącym sezonie zaplanowaliśmy pierwsze nartki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ninjaa Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Ode mnie również gratulacje! Rozpieszczaj córeczki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 No to wrzucę parę fotek :biggrin: i dwa najlepsze Chuck Norris i rock&roll nie umarł :biggrin:tak wiem wiem fajne bo moje :biggrin::applause: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Piękne :applause: Jeszcze raz gratulacje :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Cudne:smile: Najlepsze jest to, że człowiek nawet się nie obejrzy, a brzdące już będą miały deski na nogach:wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Cudne:smile: Najlepsze jest to, że człowiek nawet się nie obejrzy, a brzdące już będą miały deski na nogach:wink: No, nawet skończy studia, pójdzie do roboty i ożeni się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Śliczne Dziewczyny :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Czyli masz Chucka Norrisa i Ronniego Jamesa Dio! :biggrin: Gdyby to byli chłopcy to propozycje imion jak na talerzu - Chuck i Ronnie! :stupid: :stupid: :stupid: Dla dziewczyn trzeba będzie jednak wybrać jakieś inne. Może Thelma i Louise??? :stupid: Ale pewnie masz lepsze! :wink: Gratulacje i pozdrowienia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 9 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Jeśli byli by chłopcy, to mieli być bracia blues, czyli Jake i Elwood Blues :biggrin: :stupid: a dla moich dziewczyn to jeszcze nie mam ksywek. Wszystkie propozycje mile widziane :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Ślicznotki :smile: Eh, jakbym tak miał kilka lat mniej.....::wink::biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi