Pinio46 Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Dobry wieczór Chciałem tylko powiadomić że o o narodzeniach naszych dwóch córeczek Joannie i Agacie. Już po woli rosną dwie nowe adeptki tego pięknego zimowego sportu. Jak tata czyli ja, dojdzie do siebie, po szoku jakim wczoraj doznał to coś więcej napisze i prześle zdjęcia, ale że na razie dziewczyny w inkubatorze to zdjęcia będą później. Więc za mniej więcej trzy no góra cztery lata spodziewajcie się większego tłumu na stokach :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Nooo chłopie!!!! Serdeczne gratulacje!!!!! Co mam Ci napisać? Trzymaj się!!!! Pozdrowienia dla żony i dziewczynek, niech zdrowo rosną, nie mają kolek i niech przez pierwszy rok będą śpiochami... :smile: Tadek, ojciec 2 synów, na szczęście nie bliźniaków... :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 uuuu.....stary, ale Ci rwie z kręgosłupa:biggrin: Gratulacje, tylko pamiętaj teraz jesteś w mniejszości płciowej w domu i musisz uważać bo to do zdominowania jeden krok:wink: Czekamy na zdjęcia:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Gratuluje :cheerful: Kopsnij zdjęcia bliżniczek :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Gratulacje!!! Pamiętaj, od maleńkości do nart przysposabiaj!:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Gratulacje!!! Ty to masz teraz święta! :applause: To kiedy "pępkowe"? :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Trafiasz jak Wilhelm Tell :wink: Serdeczne gratulacje i spokojnych nocy :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 26 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 @SB jakoś dam radę, do tego jeszcze pies a właściwie suka @marcinn zdjęcia będą, ale za jakiś czas dopiero bo jedno maleństwo pod respiratorem, a obie w inkubatorach @Bumer będę się starał jak tylko się najwcześniej da @johnny_narciarz pępkowe jak tata wyjdzie z szoku i dojdzie do siebie @juice no tak wyszło, nie dziękuję żeby nie zapeszyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 (edytowane) @juice no tak wyszło, nie dziękuję żeby nie zapeszyć Nie martw się zapeszaniem, tylko kolejnymi ewentualnymi strzałami - trafieniami :wink: Nie zwlekaj z pępkowym, to bardzo ważna dezynfekcja dla zdrowia małych :biggrin: Jeszcze raz Najlepszego Edytowane 26 Grudzień 2012 przez juice brakło minek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 26 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Nie martw się zapeszaniem, tylko kolejnymi ewentualnymi strzałami - trafieniami :wink: No już bym wolał nie trafiać :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Moje najszczersze gratulacje!!!!!!! :smile: Nawet nie będziesz wiedział kiedy, a dziewczyny już będą stały na deskach, a potem...to już tylko ćwicz, żebyś mógł je dogonić:wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 No chłopie, gratulacje i życzenia wszystkiego dobrego. Sił i wytrwałości w nowej rzeczywistości:wink: Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 No to gratulacje i życzenia wszystkiego dobrego dla dziewczyn! I jak pisał wcześniej kolega: od maleńkości do nart przysposabiaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Gratulacje :applause: !!! i nie daj się chłopie zdominować :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Gratulacje przede wszystkim dla ich mateczki, bo to nie jest łatwa sprawa dwie naraz wypuścić na ten świat. Oczywiście dla Ciebie też gratulacje, ale również wielkie słowa wsparcia, bo jak wrócą do domu, to dopiero dowiesz się o Piotrowym tańcu:frustrating: Ojciec dwóch córek!:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Spóźnione ale wielkie gratulacje:)teraz zacznie się najciekawsze:)mam 8 miesięczną córeczke więc będą w podobnym wieku "narciarskim".Tylko Im życzyć prężnie rozwijającej się infrastruktury narciarskiej:) jeszcze raz najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Gratulacje! No już bym wolał nie trafiać :stupid: Zawsze możesz robić tak jak mawia mój kolega; "bilet mam do końca wykupiony - a zawsze przystanek wcześniej muszę wysiadać" :frustrating: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Gratulacje x2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Dołączam się :smile: Wielkie gratulacje!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Gratulacje! To co, kiedy się na forum zarejestrują bo pewnie JC już czeka zeby doliczyć 2 dodatkowe osóbki do naszej społeczności forumowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 W zasadzie to mogę już je zarejestrować :stupid: Dzięki wszystkim za życzenia. Mama już w domu, córy niestety jeszcze nie :redface: ale może to i lepiej Pozdrawia ojciec bliźniaczek :biggrin: (o ja pierdźiu ale to dumnie brzmi :applause::biggrin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Spóźnione PODWÓJNE GRATULACJE:smile::smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 29 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2012 i ja gratuluję. widziałem takie fajne malutkie nartki...:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2012 gdzie, gdzie :stupid::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi