jay Napisano 23 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2012 Sprzedam zawodnicze, slalomowe narty Stockli Laser SL World Cup z sezonu 2011/2012. Długość nart 165 cm. Narty posiadają płytę Rossignola i wiązania Look PX 15 (din 8 -15).Narty serwisowe, używane w zeszłym sezonie jako "startówki". Narty są w stanie bardzo dobrym. Jeżdżone łącznie kilkanaście dni - kilka dni treningów + około 10 startów w zawodach FIS'owych (do sprawdzenia na stronie).Narty do obejrzenia we Wrocławiu.Chętnie odpowiem na wszelkie pytania:mailowo: jakub.pstrusinski@gmail.comtelefonicznie: 605242359 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2012 Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jay Napisano 26 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Jaka cena? Cena 1600 złotych. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Cena 1600 złotych. Pozdrawiam Mam tylko 1200 i raczej już nie dozbieram:tongue:, jak zmiękniesz to daj znać, w zamian mogę Cię zapewnić że narty trafiają w dobre ręce, będę o nie dbał i pieścił, ale i też wymagał:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Mam deczko więcej :tongue: Pieszczoty i wymagania nie mniejsze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi