janek57 Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Pozdrowienia z wyjazdu narciarskiego :smile:. Po 5 dniach ,,nartowania'': 4 dni w S.N. Santa Caterina plus jeden dzień w S.N. Bormio w skali 1-6 oceniam wyjazd na mocne 5:applause: Kto chciał mógł się ,,zajechać na amen''. Mnie ze względów zdrowotnych wystarczało dziennie 3-4 godziny. Jutro ostatni dzień szusowania . Myślę ,że nie obniży oceny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Janek ale mi narobiłeś smaku :smile: Miłego szusowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 No to sobie posmigałeś! I jak widzę pogoda ci dopisała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi