wojteg Napisano 16 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2012 witam, czy ktoś wie, na jakim poziomie jest serwis narciarski w Katowicach w SCC? i mniej więcej jakie ceny? :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 24 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2012 witam, czy ktoś wie, na jakim poziomie jest serwis narciarski w Katowicach w SCC? i mniej więcej jakie ceny? :laughing: na bardzo dobrym poziomie, robię tam wszystkie narty, nikt nigdy nie narzeka wręcz przeciwnie za pełny serwis płaciłem 70zł, ostatnio była jakaś promocja chyba 50zł + 1zł za drugą parę z kartą intersport pełny to 50zł tak przynajmniej informowała mnie pani przy kasie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Rok temu udało mi się naostrzyć dwie pary w intersporcie po 1zł/para :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteg Napisano 26 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 wielkie dzięki za pomoc :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assassin Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 A potem się ludzie dziwią, że połowy krawędzi nie ma po trzech ostrzeniach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubis Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Nie wypowiem się na temat Katowic,ale w Częstochowie Intersport zniszczył mi Elany SLX,zaniosłem je tylko do regeneracji zoli z nałożeniem struktury,a nadgorliwy kolo zrobił jeszcze ostrzenie,krawędź górną brało prawidło i to nie wszędzie 3*,później żeby wyprowadzić dechy poszło ponad 20 razy na maszynie ,także był to pierwszy ,a za razem ostatni duży serwis moich nart,jeśli takie usługi świadczy cała sieć to dziękuję bardzo,tak na marginesie to szykuję sobie narty sam,no ale są pewne rzeczy których się w domu nie zrobi,moje zdanie jest takie-od wielkich serwisów marketowych jak najdalej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi